Čím kdo a co ředíte? Zkušenosti..
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Čím kdo a co ředíte? Zkušenosti..
Ahoj, chtěl bych se podělit o své zkušenosti a rád se dozvím i něco od Vás.. Začínal jsem ředit vyfrit, aby lépe tekl nejdříve naturalem, potom kvůli ceně technickým benzinem, kterého je na zředení vyfritu potřeba dokonce menší množství než naturalu ale skončil jsem u E85. Jednak je příznivá cena, ale vyfrit který po zředění E85 necháte někde ukápnutý, i za pár dní je stále tekutý a maže.. Po zředění vyfritu neturalem, nebo techničákem se mi ze směsy stalo lepidlo které nejde z povrchu ani dolu tak co to může dělat v nádrži a v motoru.. Nyní jezdím i na vyjetý motorák a když jsem jej řízl naturalem aby to šlo lépe přes filtraci byla z toho stále černá barva která jen tak nepustí, když vyjeťák říznu E85, je to směs která jde utřít hadrem na první tah.. Podle mého tedy směs naředěná E85 nebude tolik zanášet vstřiky atd... Co vy na to?
Re: Čím kdo a co ředíte? Zkušenosti..
Jednou jsme výfrit naředil tím E85 z Unicornu a stala se mi z toho taková gelová srajdak.amerika píše:Ahoj, chtěl bych se podělit o své zkušenosti a rád se dozvím i něco od Vás.. Začínal jsem ředit vyfrit, aby lépe tekl nejdříve naturalem, potom kvůli ceně technickým benzinem, kterého je na zředení vyfritu potřeba dokonce menší množství než naturalu ale skončil jsem u E85. Jednak je příznivá cena, ale vyfrit který po zředění E85 necháte někde ukápnutý, i za pár dní je stále tekutý a maže.. Po zředění vyfritu neturalem, nebo techničákem se mi ze směsy stalo lepidlo které nejde z povrchu ani dolu tak co to může dělat v nádrži a v motoru.. Nyní jezdím i na vyjetý motorák a když jsem jej řízl naturalem aby to šlo lépe přes filtraci byla z toho stále černá barva která jen tak nepustí, když vyjeťák říznu E85, je to směs která jde utřít hadrem na první tah.. Podle mého tedy směs naředěná E85 nebude tolik zanášet vstřiky atd... Co vy na to?
Mercedes-Benz W210 300D
Když jsem zkoušel ala eero, z e85, (jen pro zajímavost s procentama benzinu to nejde) udělal se mi taky gel, ale sám se po dvou dnech rozpustil na krásnou tekutinu s bordelem u dna.. Vše co namíchám odlívám ještě do petek a nechávám za oknem at kontroluju tekutost a nikdy mi to nezgelovatělo.. S bionaftou jsem to míchal také a ok, nevim jak unikorn..
-
burton.b22