Zdravím,
mám problém s Oll 100kw.Po výměně těsnění pod hlavou(hlava se srovnávala a vařila) nejde nastartovat .A z vyfukových svodu už se valí nafta přes turbo.Rozvody jsou nastavené na přípravky a na vstřikách jsou nové gumičky,těsnění pod hlavu se tam dávalo širší(bylo s dvěma dírama a dalo se třema)
Už nevíme kde by mohla byt chyba.Nemá někdo skušenost?Díky
a talky to ma? Zmerat podavacku, tandem a kompresiu valcov. Pravdepodobne tam nafta je ked vam tecie cez vyfuk. Len ci ide cez dyzi alebo len preteka cez gumicky. Sedla vstrekov su natom ako?
skusil jsem nastartovat na eter a špatně to chytalo a sitě bílý dým.A kdýž to chytilo potom co jsem dvě baterky vybyl tak to naskočilo ale z výfuku sitě ale opravdu sitě bíly dym. Špatně spálená nafta a potom jsem to skusil zase bez eteru a nic jenom zase ta nafta z turba tekla.
Jak píše Tomas.cz lano tomu neublíží, vylítají kocouři a něco to ukáže a pak se může hledat dál...Že nafta teče je divné, ale po každé opravě se musí součástky spářit a pokud to nepoběží, těžko se určuje o co gou. Třeba to půjde na 3 válce a zjistí se, který fixluje..
Tak jsme daly vstřikovače otestovat a bylo nám zděleno že jsou všechny 4ko(hodnoty mimo korekce).Tak uvydíme až je zrepasujou a jestli to pojede jak má.
jo to je možné.Bylo nám řečeno že hodnoty na stolici jsou mimo korekce.
Tak že není řečeno že to muže být něčím jiným.Poznáme až dáme repazované vstřikovače co to udělá
carda píše:jo to je možné.Bylo nám řečeno že hodnoty na stolici jsou mimo korekce.
Tak že není řečeno že to muže být něčím jiným.Poznáme až dáme repazované vstřikovače co to udělá
spoznas akurat tu cenu za opravu
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro