Multi Di@g
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Multi Di@g
Ahoj hoši, používáte někdo tuhle multifunkční diagnostiku? Mam soft ale chybí mi kábl (Převodník VCI). Nebal by se nějak sbastlit? Nemá s tim někdo zkušenost, popřípadě jestli jde koupit samostatnej kábl? Soft + kábl stojí 60 000 Kč. Ted je otázka na kolik si Atal cení soft.... 

A kam až ste došli? Já jsem to teda sice rozebraný neměl ten převodník, ale myslim si že tam asi nebude žádnej HW key. Ale když se to s nim spojovalo, tak to docela dlouho trvalo no. Fakt nevim co v tom je, asi se do něj kouknu až ho dostanu pod ruku zaseJindra píše:zkoušeli jsme to ale musí byt origo kábl

Samotnej Soft je o ničem,oni si ho moc necení žádná licence ,dá se instalovat třeba na 10 počítačů najednou,srdcem všeho je VCI ,které se při spouštění programu různě aktualizuje a slaďuje s programem,no nemyslím že by bylo až tak jednoduché odchytat to a zbastlit
Hodnotu má VCI ,software je jen přibalené k němu,každých čtvrt roku je aktualizováno a někdy se aktualizuje ze software v PC i samotné VCI.
Hodnotu má VCI ,software je jen přibalené k němu,každých čtvrt roku je aktualizováno a někdy se aktualizuje ze software v PC i samotné VCI.