Zdravim chalani už som zufaly. Klasika ako tu bolo uz viac krat riesene, sa mi v kabine mojho passatu TDI 81kw AFN rv 1997 ozyva sycanie v rozmedzi 1400 až 3000 otačok. vyššie nie. Na zaklade tém tu na fóre som natlakoval hadice sania, ktore idu od turba až priamo k hlinikovim parohom na motore. Pri egr ventile som saciu hadicu utesnil a vzduch tlacil z hadice od turba. vysledok? ziadne sycanie nic hadice pekne drzali tlak boli navrete anikde nic nebolo pocut. ked som ale tlakoval smerom od hlinkových parohov smerom do motora tak nie a nie to natlakovat, ked tak len na chvilku a niekde v motore bolo pocut chvilku take sycanie az kym sa tlak nevyrovnal. Neviete co by to mohlo byt? da sa vobec motor smerom od parohov sania natlakovat a mal by drzat tlak? Inak podtlakove hadicky som menil vsetky.
Dakujem
syčanie motora - hadice to nie su...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
syčanie motora - hadice to nie su...
passat 3B2 rv 12/96, AFN 81KW
-
slovacek.milos
- Aktivista
ako uzavriem "chcípaci klapku"J kde ju najdem? dakujem.
Co sa tyka tlakovania od filtrboxu, nemozem poskodit vahu vzduchu ked budem tlakovat cez nu? Dalej mi nieje celkom jasne ako mam natlakovat vyfukove potrubie. na konci vyfuk zapchat a len tlakovat cez tie hlinikove parohy sania az kym nenatlakkujem cely motor vratane vyfuku? dakujem
Co sa tyka tlakovania od filtrboxu, nemozem poskodit vahu vzduchu ked budem tlakovat cez nu? Dalej mi nieje celkom jasne ako mam natlakovat vyfukove potrubie. na konci vyfuk zapchat a len tlakovat cez tie hlinikove parohy sania az kym nenatlakkujem cely motor vratane vyfuku? dakujem
passat 3B2 rv 12/96, AFN 81KW
-
slovacek.milos
- Aktivista
tak dej váhu s deklem filtr boxu do háhe a tlakuj to do té roury zacpi hadrou výfuk a tlakuj a tlakujmafinko píše:ako uzavriem "chcípaci klapku"J kde ju najdem? dakujem.
jen se dívej kdyby se ti nafukoval motor tak se na to vyprdni aby šla ještě aspon zavřít kapota