VETSI PROBLEM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VETSI PROBLEM
Mam stazeneho vaga 304 a potrebuji poradit co ted.Jak se s tim dela.Potrebuji popostrcit.ICQ:241950015
Jo chlape tak to máš před sebou ještě dlouhou cestu,když nevíš jak se s tim dělá.
Já osobně sem strávil nejmíň tejden na netu než sem to pochopil.
Dobrý je sehnat si VIS nejlépe 2.0,ten ti dost pomůže ale musíš to mít taky kde vyzkoušet.
hledej na tomhle fóru jsou tu dobrý rady a taky odkazy.
Víš co řikal Lenin ne?
Učení Zdar.
Dobrý je sehnat si VIS nejlépe 2.0,ten ti dost pomůže ale musíš to mít taky kde vyzkoušet.
Víš co řikal Lenin ne?
Učení Zdar.
Koukam chlape, tady trochu opakujes slova jinychP.TAZZ píše:Jo chlape tak to máš před sebou ještě dlouhou cestu,když nevíš jak se s tim dělá.
Víš co řikal Lenin ne?
Učení Zdar.
-
karel polacek
- Přispěvovatel
Vám se to pánové povídá o google! Ale co když umím anglicky jen koukat?? Do mě hustili 12 let ruštinu a stejně houby umím a do angliny se mi už moc nechce to už nevím kdy bych spaldalik píše:S tim naprosto souhlasim, taky jsem zacinal, ale na 90% techto laickychh otazek co se za posledni tyden objevilo tady mi dokazalo odpovedet google...
A co strejda prekladac stranek ?karel polacek píše:Vám se to pánové povídá o google! Ale co když umím anglicky jen koukat?? Do mě hustili 12 let ruštinu a stejně houby umím a do angliny se mi už moc nechce to už nevím kdy bych spaldalik píše:S tim naprosto souhlasim, taky jsem zacinal, ale na 90% techto laickychh otazek co se za posledni tyden objevilo tady mi dokazalo odpovedet google...

Jojo, Eurotran Explorer to je vecVajgl píše:A co strejda prekladac stranek ?karel polacek píše:Vám se to pánové povídá o google! Ale co když umím anglicky jen koukat?? Do mě hustili 12 let ruštinu a stejně houby umím a do angliny se mi už moc nechce to už nevím kdy bych spaldalik píše:S tim naprosto souhlasim, taky jsem zacinal, ale na 90% techto laickychh otazek co se za posledni tyden objevilo tady mi dokazalo odpovedet google...![]()
-
karel polacek
- Přispěvovatel
Něco na tom je ! A kam na ten EE???Prosím o pomoc na netu už jsem strávil tolik času že mi žena hrozí odstavením od ložedalik píše:Jojo, Eurotran Explorer to je vecVajgl píše:A co strejda prekladac stranek ?karel polacek píše:Vám se to pánové povídá o google! Ale co když umím anglicky jen koukat?? Do mě hustili 12 let ruštinu a stejně houby umím a do angliny se mi už moc nechce to už nevím kdy bych spal![]()
)) Jinak rustinu jsem se musel ucit taky 12 let. Nicmene anglictina - aspon zaklady - je uzasne jednoducha a pochopitelna...