Nabídne někdo kdo se toho chce zbavit?? nebo díly??
potřeboval bych hlavně pravou páčku na stěrače ale i s ovládáním na palubní počítač!!
Seat Toledo 1,9 TDI (1.generace)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
RALLYSKODA
- Sběrač informací
Seat Toledo 1,9 TDI (1.generace)
Naposledy upravil(a) RALLYSKODA dne 23 kvě 2013, 10:48, celkem upraveno 1 x.
-
RALLYSKODA
- Sběrač informací
Tak já toho mám ze starého toleda ještě poměrně dost, ale nápravy, plechařinu atd. jsem už vyhodil do šrotu protože to nikdo nechtěl. Ale mám třeba turbo, vstřikovací čerpadlo, šíbr, zadní světla, olejovou vanu, nějaký věci z interiéru, možná tam jsou ještě nějaké kotouče a bubny, musel bych se v tom jít prohrabat.
-
RALLYSKODA
- Sběrač informací
Ideální by bylo kdyby se chtěl zbavit celého auta za rozumlou cenu...Ričina píše:Tak já toho mám ze starého toleda ještě poměrně dost, ale nápravy, plechařinu atd. jsem už vyhodil do šrotu protože to nikdo nechtěl. Ale mám třeba turbo, vstřikovací čerpadlo, šíbr, zadní světla, olejovou vanu, nějaký věci z interiéru, možná tam jsou ještě nějaké kotouče a bubny, musel bych se v tom jít prohrabat.
-
RALLYSKODA
- Sběrač informací
potřeboval bych hlavně pravou páčku na stěrače ale i s ovládáním na palubní počítač!!Ričina píše:Tak já toho mám ze starého toleda ještě poměrně dost, ale nápravy, plechařinu atd. jsem už vyhodil do šrotu protože to nikdo nechtěl. Ale mám třeba turbo, vstřikovací čerpadlo, šíbr, zadní světla, olejovou vanu, nějaký věci z interiéru, možná tam jsou ještě nějaké kotouče a bubny, musel bych se v tom jít prohrabat.