Originál xenony golf4

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
Onndass
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Originál xenony golf4

Příspěvek od Onndass »

Prodám originál xenony na golfa 4 nový model výrobce AL v pěkném stavu...mám je cca rok nechal jsem pochromovat plexisklo kolem čoček naakoval ramečky světel do černa...původní majitel nechal předělat na 10pin vše funkční svítí pěkně horní držáky byly ulamané všechny použita opravná sada bez problému drží ulomený jeden šroub na štelování náklonu nechal jsem udělat hliníkový takže funkční... fotky dodám zítra cena 7500....samozřejmě se rozumné dohodě nebráním
Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Onndass dne 03 čer 2013, 19:34, celkem upraveno 1 x.
satas
Přispěvovatel

Příspěvek od satas »

Nekupoval je nekdo nahodou ode mě rozebrane??
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
Onndass
Přispěvovatel

Příspěvek od Onndass »

satas píše:Nekupoval je nekdo nahodou ode mě rozebrane??
to nevím ja je koupil na vw clubu od člena kombajnek nebo tak nějak... měl jsem 2 leve a jedno prave světlo z těch dou se poskladalo jedno a to pravé se muselo doskládat za dalších :D
Onndass
Přispěvovatel

Příspěvek od Onndass »

6900
paranek
Sběrač informací

Příspěvek od paranek »

Onndass píše:
satas píše:Nekupoval je nekdo nahodou ode mě rozebrane??
to nevím ja je koupil na vw clubu od člena kombajnek nebo tak nějak... měl jsem 2 leve a jedno prave světlo z těch dou se poskladalo jedno a to pravé se muselo doskládat za dalších :D
Takže to je takový pěkný lego.. A sou ještě nebo už prodaný?
Dovoz aut ze SRN - 14 let zkušeností http://kubrt.auta.sweb.cz/
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“