Ahoj všichni co si čtou mé téma.
Dostal jsem nápad, že bych si přidělal před sériový IC ventilátor z chladiče Honda CBR 600rr přez svůj vypínač. Parádně by se tam vešel, jen bych musel odstranit pravou mlhovku . mimochodem mám Seat Leon 1.9 TDI typ motoru ALH. Kat off, EGR off + chip a nyní budu kupovat Sprint 764.
Otázkou je, zda to něčemu pomůže Prosím o vaše názory.Mockrát díky
kolik výkonu má ten ventilátor ????
kdyby tak 200w
což je 0,2Kw
pokud předáš 0,2kw do inercooleru
tak když to přeženu tak i na výkonu přidá 0,3Kw , a pro necelýho 0,5 Kw nemá smysl se jebat
Tak asi úplný nesmysl to nebude. Třeba známej to má na Omeze C 2.5 DTI. Je to nasazený zezadu, aby to jaksi nemařilo nápor vzduchu za jízdy. Spíná to tuším jen při pomalé jízdě ve městě. A nějakej důvod to tam mít bude
Našel jsem ho tady: http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-OPEL ... 0365031640
Ale jakej to má výkon, to tedy netuším.
to jsem si právě myslel..akorát ze dozadu to na TDI nemohu dat.to nejde. urcite to ale vic ochladi vzduch nez vzduchem bez ventilatoru.. tak nevim dilema mozna ze to zas takova zmena nebude no byl to jen napad nac davat vetsi IC kdyz je moznost chlazeni ventilatorem..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ostrik jo? to abych si vozil v aute barely s vodou a proc si rovnou neudelat ostrik tekutym dusikem.. panecku to by bylo neco.. za autem by byla ledova lajna
Jinak presne tak ventilator aby sepnul treba na sprintech do urcite rychlosti pak by se vypnul preci jenom zacatek je dulezitej. v beznym provozu by to bylo opravdu nanic sem rad ze se vyjadrujete moc diky. alespon uz vim k cemu jsou dlouhe IC s vetsi plochou.