při rozjezdu jde na 3 v
Moderátoři: šulda, Moderátoři
při rozjezdu jde na 3 v
zdar chlapy mam prolem nedavno mi prasklo tesnení pod hlavou vše jsem udelal a od te doby to nastartuju a kdyz mu po startu naložim (za tepla i studena) skoči na 3 valce po zdechnutí když startuji je to jako kdyby byl motor bez komprese . . . . kdyz se rozjedu pozvolna tak jde normalne a muzu mu dat kotel jakkoliv nevite nekdo co s tim?
Re: při rozjezdu jde na 3 v
to je uplne normalni, transmisni motory znacky Fairbanks Morse, jsou vlastne stabilaci, kdyz dosahnou pozadovanych otacek,tak u 4 valcovyho motoru do dvou valcu prestane jit nafta,tim padem je i uspora paliva.tdi4 píše:zdar chlapy mam prolem nedavno mi prasklo tesnení pod hlavou vše jsem udelal a od te doby to nastartuju a kdyz mu po startu naložim (za tepla i studena) skoči na 3 valce po zdechnutí když startuji je to jako kdyby byl motor bez komprese . . . . kdyz se rozjedu pozvolna tak jde normalne a muzu mu dat kotel jakkoliv nevite nekdo co s tim?
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
Re: při rozjezdu jde na 3 v
jojo sranda velika podle me by ALH melo bežet na 4 valcesniper-- píše:to je uplne normalni, transmisni motory znacky Fairbanks Morse, jsou vlastne stabilaci, kdyz dosahnou pozadovanych otacek,tak u 4 valcovyho motoru do dvou valcu prestane jit nafta,tim padem je i uspora paliva.tdi4 píše:zdar chlapy mam prolem nedavno mi prasklo tesnení pod hlavou vše jsem udelal a od te doby to nastartuju a kdyz mu po startu naložim (za tepla i studena) skoči na 3 valce po zdechnutí když startuji je to jako kdyby byl motor bez komprese . . . . kdyz se rozjedu pozvolna tak jde normalne a muzu mu dat kotel jakkoliv nevite nekdo co s tim?