při rozjezdu jde na 3 v

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tdi4
Nováček
Odpovědi: 0

při rozjezdu jde na 3 v

Příspěvek od tdi4 »

zdar chlapy mam prolem nedavno mi prasklo tesnení pod hlavou vše jsem udelal a od te doby to nastartuju a kdyz mu po startu naložim (za tepla i studena) skoči na 3 valce po zdechnutí když startuji je to jako kdyby byl motor bez komprese . . . . kdyz se rozjedu pozvolna tak jde normalne a muzu mu dat kotel jakkoliv nevite nekdo co s tim?
sniper--
Aktivista

Re: při rozjezdu jde na 3 v

Příspěvek od sniper-- »

tdi4 píše:zdar chlapy mam prolem nedavno mi prasklo tesnení pod hlavou vše jsem udelal a od te doby to nastartuju a kdyz mu po startu naložim (za tepla i studena) skoči na 3 valce po zdechnutí když startuji je to jako kdyby byl motor bez komprese . . . . kdyz se rozjedu pozvolna tak jde normalne a muzu mu dat kotel jakkoliv nevite nekdo co s tim?
to je uplne normalni, transmisni motory znacky Fairbanks Morse, jsou vlastne stabilaci, kdyz dosahnou pozadovanych otacek,tak u 4 valcovyho motoru do dvou valcu prestane jit nafta,tim padem je i uspora paliva.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
tdi4
Nováček

Re: při rozjezdu jde na 3 v

Příspěvek od tdi4 »

sniper-- píše:
tdi4 píše:zdar chlapy mam prolem nedavno mi prasklo tesnení pod hlavou vše jsem udelal a od te doby to nastartuju a kdyz mu po startu naložim (za tepla i studena) skoči na 3 valce po zdechnutí když startuji je to jako kdyby byl motor bez komprese . . . . kdyz se rozjedu pozvolna tak jde normalne a muzu mu dat kotel jakkoliv nevite nekdo co s tim?
to je uplne normalni, transmisni motory znacky Fairbanks Morse, jsou vlastne stabilaci, kdyz dosahnou pozadovanych otacek,tak u 4 valcovyho motoru do dvou valcu prestane jit nafta,tim padem je i uspora paliva.
jojo sranda velika podle me by ALH melo bežet na 4 valce
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

myslel jsem to vazne....tak nikdo nevedel co myslis za motor kdyz jsi to nenapsal (wallbash)
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
tdi4
Nováček

Příspěvek od tdi4 »

sniper-- píše:myslel jsem to vazne....tak nikdo nevedel co myslis za motor kdyz jsi to nenapsal (wallbash)
došlo mi to neboj ;) ;)
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

zmer tlak oleje v hlave ;)
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
tdi4
Nováček

Příspěvek od tdi4 »

sniper-- píše:zmer tlak oleje v hlave ;)
jojo dneska jsem vyčistil sací koš od bordelu a nic tak ze olejove čerpadlo
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“