OII před FL - žárovka v osvětlení zapalovače
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OII před FL - žárovka v osvětlení zapalovače
Ahoj,
je to detail, ale nesvítí mi podsvětlení zapalovače u ručky. Nějak jsem nepochopil, zda je tam speciální žárovka a jak se k tomu dostat?
Díky za rady,
L.
je to detail, ale nesvítí mi podsvětlení zapalovače u ručky. Nějak jsem nepochopil, zda je tam speciální žárovka a jak se k tomu dostat?
Díky za rady,
L.
Musíš to vytáhnout ven. Jde to pěkně blbě má to takové packy. Žárovka tam je v tom kroužku co svítí. Ale myslím že tam je jen obyčejná mála bezpaticovka co je třeba v 3.brzd světle u OI
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Povedlo se Ti to? Opatrně plochým šroubovákem vypáčit, uvnitř toho těla jsou packy který drží za ten plast co svítí takže pomalinku vypáčit.
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T
Jeste jsem se na to nedostal, ale ted tomu nerozumim. Chapu,ze je to slozene z vodive vlozky zapalovace a pak plastove svetelne objimky. Vynda se to tedy cele nebo z prvu jen vodiva vlozka a pak plastova objimka? Neda se k tomu dostat z boku stredoveho panelu, nekde jsem videl, ze je bocnice odnimatelna, ale nemam predstavu, jak to tam realne je...
Diky.
Diky.
No je to přesně takhle složené a vyndáš nejdřív tu vložku zapalovače a pak vytáhneš plastovou objímku. Ten bok když vyndáš tak se k tomu stejně nedostaneš zapalovač je moc daleko.
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T