Utahovací momenty?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Utahovací momenty?
Prosím o poskytnutí utahovacích momentů škoda octavia II r.v.: 2008 1.9tdi 77kw motor: BXE hlavních ložisek klikové hřídele.
Re: Utahovací momenty?
Meníte ložiská pre prípad už veľa popísaný s ojnicami ?Pidiluke píše:Prosím o poskytnutí utahovacích momentů škoda octavia II r.v.: 2008 1.9tdi 77kw motor: BXE hlavních ložisek klikové hřídele.
Octavia 1.9 TDi, 77kW, BXE, 11/2008.
Měnil jsem vačku, šálky na vačce, nové rozvody, hydroštely, jednu ojnici, všechny ložiska na klice a ojnicích, gufera, nový olej, olejový filtr... A nevím co všechno jsem ještě montoval. Motor měl najeto 144 000 Km a bohužel měl dlouhodobé intervaly výměny oleje (30 000Km) Takže to po chvíli udělalo své. Ojnice světe div se, že nevyběhla... Motor zachráněn tak nějak těsně před fatálním šrotem.
Jinak jak jsem tu psal auto jsem dodělal přes noc a ráno v 6 bylo kompletně hotovo. Motor běžel nádherně jak s fabriky
Možná ještě líp, ale nechci zakřiknout, aby to potom nekleklo. Moc vám děkuji za ochutu když jsem si nebyl jist a nevěděl jsem si rady 
Jinak jak jsem tu psal auto jsem dodělal přes noc a ráno v 6 bylo kompletně hotovo. Motor běžel nádherně jak s fabriky

když už bych to dělal použil bych starší provedení ojnic pro šály se zámkama (nelámané)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!