motor 136BMM střílí do výfuku.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

goodbie
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od goodbie »

Zdravím Přátelé.mám ve škodě 125 motor 136 BMM,jede to slušně spotřeba dobrá ale když začnu brzdit motorem a dostanu se do rozmezí otáček 1200 až 1400 tak motor střílí do výfuku jindy to nedělá .lambda je nová dal jsem jí na plášť výfuku hned před ty dvě trubky z pohledu na motor. řj je pro 50Kw klapka také svíčky nové a nějak mi dochází nápady proč se to děje.za rady díky.
zizalak
Aktivista

Příspěvek od zizalak »

Seš v rubrice : Údržba/problémy VW group (DIESEL). Ale přesto že by rozdělovač?
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

co snímač tlaku v sání nemáš tam zeleno?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

a špatná rubrika :( ,no rozdělovač je nastavený a zaoxidovné také nic není,ale proč to střílí pouze při brždění motorem a v jednich otáčkách mi je záhadou.
Hondavtr
Přispěvovatel

Příspěvek od Hondavtr »

Myslím že s tím nic nenaděláš,v těchto otáčkách začíná jednotka dávat při deceleraci palivo a vzhledem k tomu že máš předpokládám krátký výfuk a bez katalizátoru tak slyšíš jak dohřívá ve výfuku směs.
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

Hondavtr píše:Myslím že s tím nic nenaděláš,v těchto otáčkách začíná jednotka dávat při deceleraci palivo a vzhledem k tomu že máš předpokládám krátký výfuk a bez katalizátoru tak slyšíš jak dohřívá ve výfuku směs.
výfuk je tam normální ze 120 a katalizátor také není nějakou souvislost by to mít mohlo někdy to jen tak brumlá a někdy se ozve rána jak z pistole :o
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

Obrázek
dzonyy
Sběrač informací

Příspěvek od dzonyy »

U BMM strielanie spôsobuje zapalovací modul, odklop kryt na zap. modulu, sú tam dva kontakty, zmeraj odpor, mal by byť 0,5 ...0,7 Ohmu,

Potom zmeraj odpor sekundárneho vynutia kontakt 15 a kolik VN (do rozdelovača) Požadovaná hodnota: 3 ...4 KOhmu

Tento problém mala väčšina jednobodových Felícií
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

dzonyy píše:U BMM strielanie spôsobuje zapalovací modul, odklop kryt na zap. modulu, sú tam dva kontakty, zmeraj odpor, mal by byť 0,5 ...0,7 Ohmu,

Potom zmeraj odpor sekundárneho vynutia kontakt 15 a kolik VN (do rozdelovača) Požadovaná hodnota: 3 ...4 KOhmu

Tento problém mala väčšina jednobodových Felícií
díky jdu to změřit opravdu už nevím čím to může být.
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

tak,že cívka má na kontaktech 1a15 1ohm a na vn části jsem naměřil2,8kiloohmu a u druhé co mám jako záložní je to to starší provedení je 1,1ohm a 3,2Kiloohm :-(
dzonyy
Sběrač informací

Re: motor 136BMM střílí do výfuku.

Příspěvek od dzonyy »

goodbie píše:tak,že cívka má na kontaktech 1a15 1ohm a na vn části jsem naměřil2,8kiloohmu a u druhé co mám jako záložní je to to starší provedení je 1,1ohm a 3,2Kiloohm :-(
Ešte otázka, striela, to riadne, myslím, tak ako ked fakt strelí do vyfuku.
Aký tam más výfuk ???
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

dzonyy píše:
goodbie píše:tak,že cívka má na kontaktech 1a15 1ohm a na vn části jsem naměřil2,8kiloohmu a u druhé co mám jako záložní je to to starší provedení je 1,1ohm a 3,2Kiloohm :-(
Aký tam más výfuk ???
jak kdy někdy to jen tak brumlá a někdy to střelí jak z pistole ale pouze v těch jednich otáčkách jindy to nedělá a výfuk je tam normální ze 120
dzonyy
Sběrač informací

Příspěvek od dzonyy »

goodbie píše:
dzonyy píše:
Aký tam más výfuk ???
jak kdy někdy to jen tak brumlá a někdy to střelí jak z pistole ale pouze v těch jednich otáčkách jindy to nedělá a výfuk je tam normální ze 120
Nerobil si niečo s rozdeľovačov ??? Káble VN, máš pôvodné?? Aké sviečky a sondu si tam dal ??? Ak máš všetko na zapalovaní, tak ako má byť, tak stým asi veľa neurobíš... , viac krát som išiel na Felde jednobod s odtrhnutým predným dielom výfuku (príruba na dve šróby), a strielalo to dosť hodne...stačilo riadne vytúrovať motor na mieste a ubrať., ale aj za jazdy, po ubratí...Ono si treba uvedomiť, fe výfuk na felde a š120 sa porovnať ani nedá...
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

svíčky nové NGK Bosch Brisk uplně je to jedno dělá to furt to samé ve stejných otáčkách rozdělovač je ok díly nové a pokud možno pouze originální že výfuk felda a 120 se nedají srovnávat je mi jasné ale nějak se mi nechce věřit že za to může zrovna výfuk
venouš
Přispěvovatel

Příspěvek od venouš »

goodbie píše:Obrázek
ale máš to pěkný :o
VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“