Děkuji.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ThrashTheTrash píše:Dneska jsem odpojil baterku, měnil jsem to a zapomněl jsem si to tam dát na druhej zdroj a nemám kod k radiu, pokud by to někdo našel přes kalkulačku, tak bych byl rád.
Děkuji.
Zkus 0816
Zítra jedu do ProstějovaHanZ píše:Zkus i 1234 a 1111
No a pak mi ho pošli na odblokaci
Ok, pokud to nerozchodím nějak a zkurvím to úplně, tak bych se ozval.HanZ píše:U tohoto typu 300Kč na počkání. Akorát je nutný se předem objednat, abych nebyl na výjezdu...
Jedna věc je ta, že sem si to posral sám, druhá věc je ta, že stejně by mě neminulo to jet někam odblokovat za 3 kila. Vyšlo to, tak to vyšlo a jak se v tom dá vrtat nevím, protože problematiku rádií v oblasti PINů neznám a třeba se ji naučím, momentálně ne to nemám čas a prostředky, vyšlo to a jsem rád.HanZ píše:Jo, občas kalkulačka zabere, občas ne...na 99,999% nezabere tam, kde u ž se v tom někdo vrtal. Na zadání jsou obvykle 3 pokusy, pak smůla. Na nejrůznějších fórech se lidi dotazují na PIN ve snaze ušetřit. Docela mě to baví, jak pak brečí, když jim to nejde a mají za opravu zaplatit několikrát víc, než za původní odblokování. Uživateli "kubert" dlužíš pivko
HanZ píše:Jo, občas kalkulačka zabere, občas ne...na 99,999% nezabere tam, kde u ž se v tom někdo vrtal. Na zadání jsou obvykle 3 pokusy, pak smůla. Na nejrůznějších fórech se lidi dotazují na PIN ve snaze ušetřit. Docela mě to baví, jak pak brečí, když jim to nejde a mají za opravu zaplatit několikrát víc, než za původní odblokování. Uživateli "kubert" dlužíš pivko