Seat Leon 1M Top Sport !!! NA PRODEJ !!!

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
Schnapi
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Seat Leon 1M Top Sport !!! NA PRODEJ !!!

Příspěvek od Schnapi »

Prodám Seat Leon 1M 1.9 TDI Top Sport 110 kw
Co se týče výkonu: nasazeno GTB2260vk, Firad +80%, udělané vedení vzduchu z 55 mm nerez + FMIC 780x300x76 mm, nerez výfuk (jen roura) z 65 mm nerez, soft CHipforum, odladěno 250 hp a 460 nm (doložím grafem), na finální soft nedošlo.
Doplňky - volant a zadní světla mám i originál, na přání přehodím do série.
Před létem dělaná přední náprava (silentbloky, čepy, tyče řízení, slabilizátory)
Během 14 dnů bude auto posazeno na sériový podvozek, koupil jsem to na podvozku, ale ten už je na k.o. (od podvozku mám i certifikát od Německé firmy která ho montovala), budou vyměněné na zadní nápravě zadní brzdové desky, na fotkách je vidět že je prasklý kryt na baterii ten bude také vyměněný, stejně tak jako plastové přední podběhy.
Co se týče výbavy: ESP, ASR, dešťový senzor, doplněná neorigo loketní opěrka, climatronic, palubní počítač, elektrická 3M zrcátka s blinkry (byly už na autě při koupi), ABS, elektrická okýnka, centrální zamykání s DO, dodělané dojezdy i stáhnutí okýnek z DO, autorádio Pioneer + dodělané výškové reproduktory.
V kufru je příprava na připojení 2 zesilovačů (+12V tak i -12V) + cinchové stíněné kabely od Ground Zero (pro 4 kanálový zesilovač), dále pak k jednotlivým reproduktorům ve dveřích jsou přpravené kabely na výměnu za jiné reproduktory (vedené do kufru na připojení k zesilovači).
Auto dávám pouze s plechovými disky a s téměř novým zimním pneu (jeté půl sezóny)
Auto plní EURO 3.
Pravidelně měněný v rozmezí 8 - 10 tis. km
Nová STK do 2015.
Dávám v potaz tu možnost, že auto můžu přeskládat na původní výkon 110 kw.
Představa o ceně v této úpravě 150 tis., bez úpravy 130 tis.
Na cenách se jistě dá nějak normálně domluvit
V případě jakýchkoliv dotazů mě kontaktujte v soukromé zprávě.
A prosím zdržujte se zbytečných komentářů. Děkuji.Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Seat Leon Top sport - ex - 252hp
Škoda Octavia II BKD - pracant - 233hp
Toyota Hilux - pracant - 150hp - ex
Seat Leon Cupra4 - mazel - 4XXhp
Audi A6 BiTDI - 3XXhp
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“