Crouxe píše:Nazdar hosi,
musim sa s Vami poradit s mojim problemom rano, pretoze mi to nedalo spat. Ako zvycajne som isiel z nocnej ale mal som mojej zeny auto. Ako naschval pocas jazdy mi zhasol motor a auto som musel odstavit na krajnicu...samozrejme nudzovy rezim naskocil a zacala mi svietit kontrolka riadiacej jednotky motora. Nakoniec ma musel dotiahnut kamarat domov. Ja uz fakt neviem, co sa s tymi autami deje. Najprv mi blbol Superb2, ked som predal, tak zacal robit problemy Yeti. Tusim predam vsetky auta a budem chodit na bicykli

nakoniec sa mi este bicykel pokazi tusim

Nazdar páni,
pred časom si mal príspevok ohľadne problémov so Superbom. Týmto príspevkom si mi "narobil mierne problémy". Vysvetlím: podobné problémy začali aj s našim Superbom kúpeneho vo Veľkom Mederi. Mali sme ho na kontrole v rámci záruky v Autotechnike DS. Neviem síce, čo kontrolovali, v krátkosti len poviem, že pri odovzdávaní vozidla vedúci servisu p. Bazsó zahlásil:"Mám pre vás potešiteľnú správu- kontrolu nebudete platiť." Za cca. 5 dní trvajúcej kontroly, neprišli na to, že sa jedná o vozidlo v záruke. Vzhľadom na fakt, že sa takto pochlapili, sme sa rozhodli pre servis RM-JET v Trnave. Pri 5tej návšteve servisu vznikla situácia, pri ktorej vedúca servisu p. Kadúcová po mojej poznámke, že nech tú závadu už konečne odstránia citujem povedala: "A potom môžeš vypisovať na chat". Pod tým myslela toto fórum a zvlášť tvoj príspevok ohľadne superba. S otázkou odkiaľ to má že vypisujem, s neochvejnou istotou mi predložila vytlačené všetky tvoje príspevky a víťazoslávne zahlásila, že to som ja...Človeka to pekne naserie a zvlášť keď to nie je pravda. Za tvrdením p. Kadúcovej stál aj majiteľ servisu p. Šmičko, čo ma zarazilo ešte viac. Keďže robím v inej značke garančného a prijímacieho technika z môjho pohľadu môžem na 100% potvrdiť, že pokiaľ nemám dôkazy, nemôžem nikoho takto suverénne ako oni obviniť. Keďže ma čaká ďalšia návšteva tohto servisu, som zvedavý, že tak ľahko ako ma "obvinili" si dokáže p. Kadúcová priznať chybu a tak ľahko sa aj ospravedlniť. Tento príspevok je len kvoli tomu, aby som uviedol veci na pravú mieru. Bol by som rád, ak by si na to zareagoval.