hex can a vcds 12.12 en klon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hex can a vcds 12.12 en klon
Poradi mi někdo, uz fakt nevim co dal, koukal jsem všude nic kloudného nevyresil. po instalai kabelu a softu do ntb mi program po spusteni hlasi při testi port ok hex nalezel typ ross-tech usb, nepripojeno k vozidlu, když prijdu do auta a zapojim to do konektoru zapnu kliek tak mi pise Port OK hex nenalezen, k vozidlu pripojen, ale nemuzu nic delat, poradi někdo co stim dik moc za info uz fakt nevim jak dal
Skoda Octavia 1.9 TDi 81 kW r.v. 2000
Tak uz jsem to vyresil.datum si program zmeni sam,cinani to tam nastavili i upozorneni at se odpojim od internetu. problém byl v ovladacich kabelu, sice tomu nerozumim, ale když to nainstaloval Windows sam tak se to nespojilo. ja jsem vcds odinstaloval, nahral znovu, ovladace jsem dal primo s instalovane slozky a uz to funguje jak ma, jen me stve ze je to en verze a na české mi to nejde rozhodit, nevadi kody zavad zjistim ve visu, jen na nazvy rj si musim zvyknout
Skoda Octavia 1.9 TDi 81 kW r.v. 2000
to je ten najmensi problem a ver mi, posunie ta to vpred......black.trz píše:Tak uz jsem to vyresil.datum si program zmeni sam,cinani to tam nastavili i upozorneni at se odpojim od internetu. problém byl v ovladacich kabelu, sice tomu nerozumim, ale když to nainstaloval Windows sam tak se to nespojilo. ja jsem vcds odinstaloval, nahral znovu, ovladace jsem dal primo s instalovane slozky a uz to funguje jak ma, jen me stve ze je to en verze a na české mi to nejde rozhodit, nevadi kody zavad zjistim ve visu, jen na nazvy rj si musim zvyknout
(ja som sa moje prve en slovicka naucil Dir, File not found

dnes hovorim plynule en, it, cz /pre cudzincov/ a slusne de a pamatam aj ru....grecky som sa ucil tyzden a dohovoril som sa

Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km