hex can a vcds 12.12 en klon

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
black.trz
Sběrač informací
Odpovědi: 0

hex can a vcds 12.12 en klon

Příspěvek od black.trz »

Poradi mi někdo, uz fakt nevim co dal, koukal jsem všude nic kloudného nevyresil. po instalai kabelu a softu do ntb mi program po spusteni hlasi při testi port ok hex nalezel typ ross-tech usb, nepripojeno k vozidlu, když prijdu do auta a zapojim to do konektoru zapnu kliek tak mi pise Port OK hex nenalezen, k vozidlu pripojen, ale nemuzu nic delat, poradi někdo co stim dik moc za info uz fakt nevim jak dal
Skoda Octavia 1.9 TDi 81 kW r.v. 2000
jirka.p
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka.p »

je to blbost...ale dal jsi po tom testu ulozit ? a ostatni veci jako se vybrat jednotku , automaticky test to mas sedive nebo ti to jde otevrit ?
VW Eos 2.0 TFSI 147kw BWA. 390hp/540nm :)
Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs
black.trz
Sběrač informací

Příspěvek od black.trz »

Obrázek
Obrázek

viz foto co to hlasi když pripojim jen kabel k ntb, zítra dodam foto z auta.jinak mimo auto jsou ikony sede a program pise aktivovany
parik
Přispěvovatel

Příspěvek od parik »

zkus zmenit datum nekdy na brezen 2013
black.trz
Sběrač informací

Příspěvek od black.trz »

Tak uz jsem to vyresil.datum si program zmeni sam,cinani to tam nastavili i upozorneni at se odpojim od internetu. problém byl v ovladacich kabelu, sice tomu nerozumim, ale když to nainstaloval Windows sam tak se to nespojilo. ja jsem vcds odinstaloval, nahral znovu, ovladace jsem dal primo s instalovane slozky a uz to funguje jak ma, jen me stve ze je to en verze a na české mi to nejde rozhodit, nevadi kody zavad zjistim ve visu, jen na nazvy rj si musim zvyknout
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

black.trz píše:Tak uz jsem to vyresil.datum si program zmeni sam,cinani to tam nastavili i upozorneni at se odpojim od internetu. problém byl v ovladacich kabelu, sice tomu nerozumim, ale když to nainstaloval Windows sam tak se to nespojilo. ja jsem vcds odinstaloval, nahral znovu, ovladace jsem dal primo s instalovane slozky a uz to funguje jak ma, jen me stve ze je to en verze a na české mi to nejde rozhodit, nevadi kody zavad zjistim ve visu, jen na nazvy rj si musim zvyknout
to je ten najmensi problem a ver mi, posunie ta to vpred......

(ja som sa moje prve en slovicka naucil Dir, File not found :) vies si predstavit kolko nam to trvalo az sme zistili co to znamena? :)

dnes hovorim plynule en, it, cz /pre cudzincov/ a slusne de a pamatam aj ru....grecky som sa ucil tyzden a dohovoril som sa :) a mandarin po pol roku som si zbalil v shenzhen peknulinku cinanku :)
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
parik
Přispěvovatel

Příspěvek od parik »

ja mam zas problem s verzi 12.10, jakmile to pripojim k auto tak se status programu zmeni na nelicencovanej
vectrab
Sběrač informací

Příspěvek od vectrab »

zdravim. mám problém s klonem a verzí 12.10.
1. chyba je, že se mi nezobrazuji v kanálech pole 2,3,4, jen 1.
2. když dam např. v rj motoru akční členy a dám start/next, tak hned vyskočí END

prosím o jakoukoliv radu, protože potřebuji otestovat ventil N75

TOURAN MR 05, 2.0 tdi BKD
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“