imobilizer ducato - VYŘEŠENO !
Moderátoři: šulda, Moderátoři
imobilizer ducato - VYŘEŠENO !
zdravíčko páni
nastal problém ! stratil sem poslední klíče
od ducata 2.3JTD r.v.2007 , dá sa zjistit kód imma alebo nejak to vyrešit ? Díky za rychlé odpovedi
Naposledy upravil(a) mh964 dne 05 úno 2014, 13:51, celkem upraveno 1 x.
ja nechaopu jak nekdo ztrati klicek:D. Jak se ti to podari? ja dostal k novymu autu taky jeden klicek a su nasrany jak prase. zjistil sem,ze se zamek u ridice nepouzival,takze to nejde odemkout a za se vybije baterka nebo posee central,tak muzu akorat volat odtahovku:D
pak dej vedet kolik si platil za nakdovani klicku respektive kolik stoji klicek s chipem ja zhanim nekoho kdo to udela levneji jak ve fiatu. tam mam domluveno 4 tis plus sleva 15% . premyslim jestli by sel na lancii odblokovat IMMO za nejaky normalni peniz nevite?
pak dej vedet kolik si platil za nakdovani klicku respektive kolik stoji klicek s chipem ja zhanim nekoho kdo to udela levneji jak ve fiatu. tam mam domluveno 4 tis plus sleva 15% . premyslim jestli by sel na lancii odblokovat IMMO za nejaky normalni peniz nevite?
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
Hej ale ako si das vybrusit sablu, ked nemas povodny kluc? Ano borci to vedie spravit podla spinacky, ale vyberat z Ducata spinacku to je radost. Na tej karticke je cislo sable ktore nastavy do frezky na kluce a vyrobi ju. Dlaj je tam PIN kod od imobilizera. A prezdny immo chio ti nepomoze kedze sa nebude dat prisposobit k autu. Musis si ho u nejakeho borca nechat predpripravit a az potom sa da prisposobit k autu.
me dneska rekli vsude ve vsceh zamecnictvich ve Zline,ze to neumi na moji lanciu,ze tam je nejaka verze 2 a oni mai jen verzi 1 a 3
ve fiatu mi rekl,ze klicke bez dalky mu to nenabizi a tak ten klic bude stat 8 tis,tak sem se vyvratil a odesel. jinak vybrouseni ciste planzety 450 kc taky super a tim si pomuzu jen do kufru:D
ve fiatu mi rekl,ze klicke bez dalky mu to nenabizi a tak ten klic bude stat 8 tis,tak sem se vyvratil a odesel. jinak vybrouseni ciste planzety 450 kc taky super a tim si pomuzu jen do kufru:D
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +