stilo 1,9 JTD 85kW vodní pumpa
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
stilo 1,9 JTD 85kW vodní pumpa
měním rozvody s pumpou asi budu muset sdělat kolo vačky, protože pumpa je pod ním
nevíte někdo jak to kolo de dolu? je potřeba aretovat vačku? je kolo na klínek nebo jen tak?
dík
nevíte někdo jak to kolo de dolu? je potřeba aretovat vačku? je kolo na klínek nebo jen tak?
dík
-
slovacek.milos
- Aktivista
dík ten snímač tam dole vidím dám si bacha před chvilkou jsem to natočil na rysku, imbusy vím ty naklepu a klepecem povolujiKarel65 píše:Bez problemu sundáš, je tam klinek, jenom pozor na ty imbusy strašně rádi se protočej, a bacha na snímač vačky jinak s dlouhým kouřem.
no řeknu ti já na tomto autě měl dělat rozvody před sedmi lety a jeden známý mi dal takoé školení že nemám šanci, kolik je na to přípravků za 2O.OOO kč a postupů jinak motor nejede že jsem to nechal udělat jinde
přípravky mám z kel a covidím tak je ani šechny potřebovat nebudu ke zdárnému výsledku se dá vcelku jednoduše propracovat
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
tiez to vidim rovnako a inych aut sa stranim ak nemusim nerobimKarel65 píše:Je to srdeční záležitost, dělám to už od 88roku, a můj názor je jednoznačnej. V dobách kdy byl každej vlhkej z koncernu, tak jsem se jen smál Jezdil jsem od 127 po Deltu EVO dneska Lybra. Kde byl koncern když začalo Tipo nebo Croma 2,5TD ?
ital je ital
Myslel jsem si to, snažím se být objektivní, vždy jsem považoval německá auta za chytrá auta, ale už měnim názor. Italská auta jsem nepovažoval za chytrá auta, o těch jsem to věděl.
A jsem i schopen leccos odpustit, což někdo neunese. Jsem tolerantní, když vidím, že to auto dělal někdo, kdo myslí..Dnes se to dost slučuje, ale opravovat i třeba AR 166, která je dost podceňovaná, potěší víc, než slavné Audi, vibrující sráč s ometenými vačkami a podprůměrným výkonem...Ale to je mimo téma..
A jsem i schopen leccos odpustit, což někdo neunese. Jsem tolerantní, když vidím, že to auto dělal někdo, kdo myslí..Dnes se to dost slučuje, ale opravovat i třeba AR 166, která je dost podceňovaná, potěší víc, než slavné Audi, vibrující sráč s ometenými vačkami a podprůměrným výkonem...Ale to je mimo téma..
nepropadat panice...