Koupě Sharan
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koupě Sharan
Ahoj, chtěl bych si koupit WV Sharan (Alhambra, Galaxy) asi s motorem 1.9 TDI 81kW, dotaz- mám se dívat i po 66kW verzi?
Je ta 66ka o moc slabší nebo se s tím dá jezdit? Nejsem závodník, potřebuju se jen přesunout rozumně z A do B, spíš město a okresky, dálnice výjmečne.
Nebo koupit 66Kw a čipnout? Dá se to provést? Díky za odpovědi.
Je ta 66ka o moc slabší nebo se s tím dá jezdit? Nejsem závodník, potřebuju se jen přesunout rozumně z A do B, spíš město a okresky, dálnice výjmečne.
Nebo koupit 66Kw a čipnout? Dá se to provést? Díky za odpovědi.
Tak už jsem našel http://www.vw-club.cz/viewforum.php?f=50&start_letter=, všechno pěkně popsané.. 
No tak já tedy nevím, kdo kdy kde řešil regulaci turba, ale já mám na Galaxy AFN 81kW najeto 320.000 km a turbo valí jako nové. Vůbec mě nezajímá. Kdo musí řešit zatuhlou regulaci turba, má buď blbě načipovaný auto, nebo neumí jezdit.
Za sebe říkám: Proč brát 66kW, když za naprosto stejné peníze můžu mít 81kW?
Za sebe říkám: Proč brát 66kW, když za naprosto stejné peníze můžu mít 81kW?
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Takový člověk má jezdit taxíkem... vyjde ho to levněji... v zimě bude nasedat do teplého auta... a může si vybrat i SharanaTDI tech píše:to Matrk77: Lenze ty natom vies jazdit a bijes kilometre. Ale ked si to kupi clovek co na tom furikuje 2-3 km po meste a este tomu ako homosexual, tak lopatky budu skamenete po 6 tyzdnoch.
GIV Variant TDi ???kW