Opel astra,1,7 td,němec.Klíčkem nechytne,na roztlačení hned

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
k.amerika
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Opel astra,1,7 td,němec.Klíčkem nechytne,na roztlačení hned

Příspěvek od k.amerika »

Ahoj, prosím čím to může být? Když je trochu chladněji, jako ted, přesto slušné teploty, astra mi ne a ne chytnout klíčkem, ale když to ní štouchnu, chytne hned. Jezdím na čistou novou řepku, VIF a ted jsem přidal i 10% benzinu a beze změny.. Žhavící svíčky jsem dal nové, baterii jsem dal z 2,9l mercedesu kde fungovala dobře a nic.. Udělal jsem ze zoufalství žhavení na prasáka tlačítkem, je to lepší ale stále k vzteku.. Díky za názory
W210 290TD
mayecek5395
Sběrač informací

Příspěvek od mayecek5395 »

možno neťahá dobre naftu .. pozri palivový filter alebo sitko v nádrží .. poprípade prepadové hadičky, ale ty ich máš asi tieź ako ja kovové :)
Opel Vectra B 1.7td ISUZU 60kw (olejový žrútik)
k.amerika
Přispěvovatel

Příspěvek od k.amerika »

Cesta paliva až k čerpadlu je naprosto volná, před filtrem mám ještě balonek se zpětnou klapkou a nepomůže ani když napumpuju před startem.. Včera jsem udělal směs 1:2 nafta olej, auto projel a ráno chytlo to skoro dobře, auto ukazovalo venkovní teplotu 8,5 stupně.. Tak asi to budu muset takto ředit a na olej jen v horku..
W210 290TD
mayecek5395
Sběrač informací

Příspěvek od mayecek5395 »

no ja som tam mal tiež cca 10l oleja, ale hustého, robil sa v ňom sadlo a nepomohlo ani 4l benzínu, trochu riedidla (ktoré som dal už pred naliatím) + tech. benzín + 20l nafty .. dolial som eŠte ďalších 10l nafty s S6006 a uvidíme. Dnes som točil skoro 6sekúnd :/ Teplota ráno aj cez deň nízka, dúfam, že sa to zlepší, nech sa riadne nahreje a rozriedi.
Opel Vectra B 1.7td ISUZU 60kw (olejový žrútik)
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“