Koroze na voze
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Koroze na voze
ahoj...pomallu ale jistě začíná zima a tak se chci zeptat....čím natíráte spodky aut a dutiny? prahy,lemy,atd.... Někde sem slyšel názor že vosk do dutin sice super vzlíná,ale zalepuje odtokové kanálky a pak to celé rezne... ale prosim pouze názory co jste vyzkoušeli vy osobně,nebo co jste někomu aplikovali vy osobně... děkuji.Prahy,lemy a spodek auta mám perfektní,tak bych chtěl aby to tak i zůstalo... 

-
- Přispěvovatel
To si myslis len ty ze mas spodok ok
prahy mas urcite chytene ... mierna korozia ale aj mozno uz nejaka dierka tam bude. Ten gumo asfalt je na niektorych miestach podfuknuty a pod nim je zurka ... teraz som robil auto ... a bol som prekvapeny .. ale poradim ti ... ak mas naozaj ze v super stave prahy a spodok kasne tak si kup vo spreji gumo asfalt odmastni a nastriekaj novu vrstvu 2x 3x alebo strieknut cez pistol ... a mas na nejaky cas pokoj
ak mas niekde uz hrdzu ... brusni papier prebrusit natriet zakladnou farbou a strieknut bud farbou alebo ked je to na spodku auta tak ten gumo asfalt .... to vytvara taku pomarancovu vrstvu dobra vec
to je len moj nazor a skusenost ... ale su tu ludia ktory sa vac vyznaju ....

-
- Aktivista
nejni vosk jako vosk http://www.barvyonline.cz/body-900-vosk-do-dutin-1l/
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
- MadMar
- Přispěvovatel
stavte se hoši podívat na itala 10 let v soli jetýho, neni tak hroznej.
tenkrát jsem neznal ještě oranžádu tak sem to vzal tím resistýnem, v něm pépé devadesát, a před každou zimou štětka s minerálem na místa chycený, na jaře wap, kontrola a tak pořád dokola. Prodám zdravou kastli fiata, COčko mám nevyužité, akorát kamna na dřevo jsem si s ním udělal. Dneska bych do té majdy hodil ten pomeranč. se sousedem si rozumíme on bere vrata od stodoly wmo. říkal mi že to tak musím dělat dbám jeho pokynů. pošlu fotku jaký tam na záhonku rostou mrkve, větší jak v obchodáku.
tenkrát jsem neznal ještě oranžádu tak sem to vzal tím resistýnem, v něm pépé devadesát, a před každou zimou štětka s minerálem na místa chycený, na jaře wap, kontrola a tak pořád dokola. Prodám zdravou kastli fiata, COčko mám nevyužité, akorát kamna na dřevo jsem si s ním udělal. Dneska bych do té majdy hodil ten pomeranč. se sousedem si rozumíme on bere vrata od stodoly wmo. říkal mi že to tak musím dělat dbám jeho pokynů. pošlu fotku jaký tam na záhonku rostou mrkve, větší jak v obchodáku.
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."