Hláška na displeji opotřebené brzdové obložení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hláška na displeji opotřebené brzdové obložení
Dotaz,jak jednoduše odstranit hlášení na displeji "opotřebené brzdové obložení",čidlo desek o.k.,to je nulový odpor,zřejmě přerušený kabel na cestě od konektoru dál,opojil jsem baterku,nic,povyndával jsem postupně všechny pojistky,nic,po otočení klíčku vždy zvukový signál a hláška na displeji,hnus!Auto:VW passat r.v.2000,předem díky za odpovědi
Nulový odpor určité mi nebudeš,spíš velký možná nekonečný a nebo to bude zkratle na kostru. Sezen si někde ze starých destiček ten kousek kabelu s konektorem. Kabely spoj dohromady zaizoluj, a komektor zacvakni místo toho jak tam mas ted. Udělej to na obou stranách a mas klid.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
ten kablík jak píšeš je součástí čidla ABS a nejni za 250,- což majitel ještě neví...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
čidlo opotřebení brzdových desek
Nulový odpor jsem měl na deskách,čili není prošoupaný ten terčík v nich,asi je přerušený od konektoru k palubovce,ale vede ve společném svazku s abs,zkoušel jsem to samozřejmě i v konektoru proklamovat,desky kontroluju více než dvakrát do roka,vždyť stačí liťákem prostrčit ruku a šáhnout tam(jasně nesmí to být horké),takže čidlo ani nepotřebuju,spíš ve Vagu jaký je to soubor?
Re: Hláška na displeji opotřebené brzdové obložení
určite je to najlepšie opraviť. no ale keď chceš zrušiť len hlášku na maxidot tak potom takto cez vag.
v kódovanie prístrojovej desky od prvého desatinového čísla odrátaš 01, teda máš kódovanie 06455, tak dáš 05455
a máš to.
v kódovanie prístrojovej desky od prvého desatinového čísla odrátaš 01, teda máš kódovanie 06455, tak dáš 05455
a máš to.