za deště to přestane. Vycákal jsem do uložení listového pera a do té kolíbky celej sprej a stejně to furt vrže...
Odkud to jde,z té kolíbky? Jak jste to řešili?
dík
Vrzání zadní nápravy DUC/BOX/JUMP.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zkus pořádně přetáhnout třmeny, co drží pera k nápravě. Neplave zadek?
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
ok,vymastím to nějakou voděodolnou vazelinou..
Plave to až tak od 140
ale to bude spíš zimní gumou.
Řeším kolem toho zadku ještě takový problém. Ty jednolistové péra jsou už trochu unavené,takže náprava hned naráží do gumových dorazů. Vyhamrovat listové pero dnes už asi nikdo neumí, měchy jsou poměrně dost finančně náročné a ty dodatečné sady vinutých pružin jsem také zavrhl neboť pružiny jsou dost tvrdé,takže nakonec by z toho bylo zas hopsadlo jelikož jezdím převážně prázdný.
Nékdo psal(snad zde na foru) že použil přední pružiny z favorita.Koukal jsem na ně a zdají se být přijatelně měkké,ten zadek nepotřebuje moc,stačí přizvednout 5-8cm. Pokud by ktomu měl někdo nějaké info budu rád.
Plave to až tak od 140
Řeším kolem toho zadku ještě takový problém. Ty jednolistové péra jsou už trochu unavené,takže náprava hned naráží do gumových dorazů. Vyhamrovat listové pero dnes už asi nikdo neumí, měchy jsou poměrně dost finančně náročné a ty dodatečné sady vinutých pružin jsem také zavrhl neboť pružiny jsou dost tvrdé,takže nakonec by z toho bylo zas hopsadlo jelikož jezdím převážně prázdný.
Nékdo psal(snad zde na foru) že použil přední pružiny z favorita.Koukal jsem na ně a zdají se být přijatelně měkké,ten zadek nepotřebuje moc,stačí přizvednout 5-8cm. Pokud by ktomu měl někdo nějaké info budu rád.