Předvstřik

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
strejdaveca
Nováček
Odpovědi: 0

Předvstřik

Příspěvek od strejdaveca »

Čus borci, měnil sem motor u Golf 4 1,9TDI 66kw a nejede to tak jak s tím starým kterej se potkal. Napadá mě jedině předvstřik a nevím přesně která hodnota a která skupina to je ve VAG COM v naměřenejch hodnotách. A jaká ta hodnota má být? A jestli ta hodnota má být jiná když na autě mám vstřiky SPRINT?
Jirka Kužel
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka Kužel »

Zakladni nasaveni 2 pole hodnota okolo 55....
Ale muze to bejt vice vecmi... treba zasrany sani,vsrtiky atd
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
strejdaveca
Nováček

No právě já sem všechno kromě vstřiků čistil a před tím na tom starým motoru to jelo pěkně, mám tam i turbo z 96kw a prostě ted to netáhne jako dřív...
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

On i snímač teploty paliva udělá divy, teď jsem jeden měnil, jednotka ukazovala -29st. teplota paliva a regulovaný počátek vstřiku byl úplně mimo, ale základní pěkně na hodnotě 55.
strejdaveca
Nováček

Ok zkusím to...každopádně dík za rady
strejdaveca
Nováček

Tak sem se díval a ve druhe skupině mám něco jinýho než předvstřik....kdybych vám ty hodnoty ofotil tak byste mi poradili co je špatně?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je to stejně "divné", ale každý motor je jiný. Mám v práci neustále Nissana 2,3 D , teď již třetího/dva majitel rozsekal/, vždy koupí dalšího a minimálně s motory, které mají přes 200000km . A každý je jiný, ten první byl lempl, vše bylo o.k. ale prostě nejel./nastavení bylo ještě z továrny/. Ten druhý byl lepší, ale tenhle jede, že si člověk myslí, že má turbo..Celý je poblitý od oleje, vzhledově šunka ale radost s ním jet. Je pravda, že nedávno se do motoru aplikoval Ceramic, což bylo velice znát, ale stejně jde patrně o "geny" , které motor získal v továrně a od majitele, jak jej naučil jezdit... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“