datum vyroby
Moderátoři: šulda, Moderátoři
datum vyroby
cafte, vie niekto ako sa da zistit mesiac vyroby VW/Skoda podla VIN ?
jo VIN je sifra kde sa da zistit aj den, ale zeby sa to bez programu nedalo rozsifrovat ? zase tolko cisel tam nie je...Ten modelovy rok je dost klamlivy, hlavne ked kupujes auto, ktore ma v TP zapisany iba datum prvej registracie, ktory dokonca este sedi aj s datumom predpredajneho servisu...airbone píše:Samozrejme ze sa nato da prist podla VIN. A ako, to neviem, ale ja som si daval u jedneho clena fora (na vw-club.cz) zistit a odpisal mi prakticky hned a to presny datum vyroby, t.j. aj den.ticcos píše:je teda iny sposob ako sa da na to prist ?
u skupiny VAG zistis len modelovy rokticcos píše:jo VIN je sifra kde sa da zistit aj den, ale zeby sa to bez programu nedalo rozsifrovat ? zase tolko cisel tam nie je...Ten modelovy rok je dost klamlivy, hlavne ked kupujes auto, ktore ma v TP zapisany iba datum prvej registracie, ktory dokonca este sedi aj s datumom predpredajneho servisu...airbone píše:Samozrejme ze sa nato da prist podla VIN. A ako, to neviem, ale ja som si daval u jedneho clena fora (na vw-club.cz) zistit a odpisal mi prakticky hned a to presny datum vyroby, t.j. aj den.ticcos píše:je teda iny sposob ako sa da na to prist ?

maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
asi ano, jednou byl dekoder na nějaké ruské stránce a do něj sem zadal celý VIN a vyhodilo mě to taky datum den, měsíc rok, ale za chvilku byla stránka KO. Tak sem napsal přímo do škodovky na infolinku mejla, slečna mi odpoveděla že takovéhle informace nepodávají, ale že když to nikomu neřeknu že mi to teda sdělí, že se obrátí na tomu příslušné pracoviště
no a za chvilku sem měl datum v mejlu, ale napsala mi jen měsíc a rok...
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
ticcos píše:ten chlapik z THG mal len nejake tabulky, len som si neni isty ci to zistil iba z VIN, pozeral aj tie ostatne veci kde su udaje ako pasy v interiery(myslim puzdra do, kt. sa zasuva bezpec. pas)....chcem tym povedat, ze sa nenapajal, musi to teda ist inak, aj ked nie priamo cez VIN
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
jedine zeby odhadol ten den, lebo mesiac mi potvrdili aj zo skodovky, sice len mesiac, lebo som ich nechcel dalej zmykat, neboli velmi ochotni..maros4341 píše:ticcos píše:ten chlapik z THG mal len nejake tabulky, len som si neni isty ci to zistil iba z VIN, pozeral aj tie ostatne veci kde su udaje ako pasy v interiery(myslim puzdra do, kt. sa zasuva bezpec. pas)....chcem tym povedat, ze sa nenapajal, musi to teda ist inak, aj ked nie priamo cez VIN
tak to potom len odhadol a takyto odhad ti vie spravit kazdy lepsi bazarnik