Výběr TV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výběr TV
Umí někdo poradit? Prošel jsem spoustu obchodů s elektrem a v každém jsem slyšel jiné doporučení, sám jsem z toho už jelen. Prosím zkušené, případně někoho, kdo nedávno řešil pdoobný problém o tip na tv s následujícími parametry:
- LCD LED Full HD, 3D není podmínkou, spíše výhodou
- nahrávání na USB, nejlépe bez extra velkého disku, ale ani to nevadí
- velikost cca 42", pozorovací vzdálenost 2,5 - 3m
- pěký plynulý obraz/vím, že je to subjektivní/, do budoucna plánuji xbox nebo ps4, aby nebyl problém s hraním
- DLNA
- široká podpora klasických video formátů, titulků- přehrávání z USB nebo ze sítě
- Smart TV - aby nebyl problém s připojením klávesnice s touchpadem
- cena cca 13.000,-(15.000,- je absolutní strop)
TV bude nejčastěji používána na příjem klasického DVB-T vysílání, přehrávání filmů a seriálů z USB, příadně ze sítě, nemám satelit a zatím neplánuji.
Mým favoritem byl Panasonic TX-42AS650 za cenu 13.000,- v Datartu, nicméně měli jen vystavený kus, který jsem nechtěl, takže rozodování je opět na začátku. Domá mám cca 4-5 let tv Samsung 32" a jsem spokojený, takže Samsungu se taky nebráním, nicméně škoda, že nedělají 42" televize.
Táta má LG plazmu, už několik let, LG mě odrazuje svou strašně pomalou odezvou na obladač, třeba se to už změnilo.
Prosím pouze o renomované značky, Sencor, Chankcosi. nechci.
Děkuji za případné rady.
- LCD LED Full HD, 3D není podmínkou, spíše výhodou
- nahrávání na USB, nejlépe bez extra velkého disku, ale ani to nevadí
- velikost cca 42", pozorovací vzdálenost 2,5 - 3m
- pěký plynulý obraz/vím, že je to subjektivní/, do budoucna plánuji xbox nebo ps4, aby nebyl problém s hraním
- DLNA
- široká podpora klasických video formátů, titulků- přehrávání z USB nebo ze sítě
- Smart TV - aby nebyl problém s připojením klávesnice s touchpadem
- cena cca 13.000,-(15.000,- je absolutní strop)
TV bude nejčastěji používána na příjem klasického DVB-T vysílání, přehrávání filmů a seriálů z USB, příadně ze sítě, nemám satelit a zatím neplánuji.
Mým favoritem byl Panasonic TX-42AS650 za cenu 13.000,- v Datartu, nicméně měli jen vystavený kus, který jsem nechtěl, takže rozodování je opět na začátku. Domá mám cca 4-5 let tv Samsung 32" a jsem spokojený, takže Samsungu se taky nebráním, nicméně škoda, že nedělají 42" televize.
Táta má LG plazmu, už několik let, LG mě odrazuje svou strašně pomalou odezvou na obladač, třeba se to už změnilo.
Prosím pouze o renomované značky, Sencor, Chankcosi. nechci.
Děkuji za případné rady.
VW Tiguan CityScape, 2.0TDI 130kw 4motion
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...
VW Touran Cross (1T3), 2.0TDI 103kw
ExVW Polo Cross, 1.9tdi, 74kw a zatim serie
ExO1 COMBI ASV 81kw -> 105kw - Trysky PP502, EGR OFF, CHIP by DIESELPOWER, Brzdy ORS
ExVW Lupo 1.4TDI a uvidí se co s tím...