Škoda Octavia 1.6 74KW 03-mikrospínač nebo komfort jednodtka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Na octavii mam problem.Stává se mi že když chci zamknout nebo odemknout dveře dálkovým ovládáním tak se zamčou nebo odemčou všechny dveře kromě řidičové strany a když si chci naklonit zrcátko u řidiče tak se mi naklání jen pravá strana at je to jak koliv přepnutý na el. spínači na dveřích.Taky nefunguje stropní světlo a signalizace zapnutých světel.
Mam program Super Vag a ten mi píše jen chybu naklápění zrcátek a různy hovadiny.
Zámek u řidiče jsem dal druhý..chvíly to bylo dobrý a pak zase to samo.Prej že je špatná komfortní jednotka...Poradí někdo...
Díky za info a rady...[/quote]
Mam program Super Vag a ten mi píše jen chybu naklápění zrcátek a různy hovadiny.
Zámek u řidiče jsem dal druhý..chvíly to bylo dobrý a pak zase to samo.Prej že je špatná komfortní jednotka...Poradí někdo...
Díky za info a rady...[/quote]
-
- Aktivista
Do prdele tedka ten majitel je na dovolene a chyby z hlavy nevim a vytiskly je nemam.To auto jako neni moje sem to asi napsal špatně.Sorry...
Ale elektronika motorku---to myslite jako vyměnit řídící jednotku od stahovačky??To už mam za sebou a nic pořad stejny.
zamek novej a jednotka nova a nic,tak asi to bude ta komfortka...
Ale elektronika motorku---to myslite jako vyměnit řídící jednotku od stahovačky??To už mam za sebou a nic pořad stejny.

-
- Aktivista
Re: Škoda Octavia 1.6 74KW 03-mikrospínač nebo komfort jedno
[/quote]ThrashTheTrash píše:Na octavii mam problem.Stává se mi že když chci zamknout nebo odemknout dveře dálkovým ovládáním tak se zamčou nebo odemčou všechny dveře kromě řidičové strany a když si chci naklonit zrcátko u řidiče tak se mi naklání jen pravá strana at je to jak koliv přepnutý na el. spínači na dveřích.Taky nefunguje stropní světlo a signalizace zapnutých světel.
Díky za info a rady...
jak tohle dopadlo ??? mám ten samý problém...