problém s climatronikem(kompresorem)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
fantoci222
Nováček
Odpovědi: 0

problém s climatronikem(kompresorem)

Příspěvek od fantoci222 »

mam na vw bora tdi,99,85kw problém s hlucnosti zrejme kompresoru.zavada se projevuje tak,ze bud pri jizde nebo i pri stání a zvyseni otacek z cca 1,5 na 2 tis. se ozyva z motoru klepajici zvuk.s postupnym zvysovanim otacek se to klepani zrychluje.klima je pritom samozrejme zapnuta.kdyz je klima vypnuta tak se nic nedeje a motor de v jakychkoliv otackach bezvadne.zkousel jsem to i tak,ze pomalu na miste pridavam plyn a kdyz motor dojde na zhruba 2 tis.tak se zacne ozyvat tento zvuk.klima je na auto.drzim plyn na 2 tis a zmacknu econ a v okamziku je klid.jeste musim dodat,ze soustava je naplnena a funguje a chladi dobre.po napojeni na vag zadne zavady nebyly.je to zajimavy protoze mi to udela treba trikrat za den a nekdy dva dni ne.dokonce dneska i na volnobeh.
napada vas nekoho co by to mohlo byt?myslel jsem na loziska v kompresoru,nejake vyrovnavaci ventilky tlaku nebo to nakonec bude neco jineho?
jeste by me zajimalo jestli je moznost nejake kontroly klimy za behu v techto otackach treba na vagu nebo na display v aute.treba se tam zvysuje moc tlak nebo neco podobnyho.
diky moc vsem a radu. :?
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

PROSTE TE ODCHAZI KLIMAKOMPRESOR BUD VYMENA ZA JINEJ NEBO NECHAT ZREPASOVAT
ffoccus
Přispěvovatel

Příspěvek od ffoccus »

presne tak, odchazi klimakompresor, pokud mas zajem, tak mam :)
kačer
Přispěvovatel

klima

Příspěvek od kačer »

Kde je repasujou klimakompresory? Nějaký kontakt.
Dík
fantoci222
Nováček

Příspěvek od fantoci222 »

tak jsem sehnal novy a je to vyreseno.do pouzityho nevidim a za ten risk mi to nestoji. (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“