pridavna
Rozvody G4 AJM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozvody G4 AJM
Chcem sa opytat, presne co vsetko mam menit pri vymene rozvodov na 115k motore TDi PD - AJM v Golf IV r.v. 2000
pridavna
otazka by bola: vie to niekto zohnat/predat za rozumnu cenu?
pridavna
-
maros261177
- Přispěvovatel
- papirex
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
taky se mi zdá,ale mám na to záruku, tak uvidím. i když se bojím to dát na svůj nový motor, který už, jak doufám, se mi chystá...
kolik je normální cena? borec to měl ze superba, že jich koupil víc, a v tom superbu i přijel, takže jestli to tam opravdu měl nahozený, tak to asi je ok.
kolik je normální cena? borec to měl ze superba, že jich koupil víc, a v tom superbu i přijel, takže jestli to tam opravdu měl nahozený, tak to asi je ok.
speed4ever - ATJ - vstřiky 130k, Turbo před výměnou.
a odkud si myslíš, že se ten Bosch vozí?6Daemon píše:tak v tom mam jasnejsie ... aspon viem co mam zhanat ... urcite tam nechcem dat polsko alebo cinu ... bud original alebo dobre nahrady ... napr. bosch alebo co je take 'vychytene'
my ho máme jedině z Polska, jinak bysme kvůli nekonkurenceschopnosti už dávno museli zavřít krám. Žádnou sníženou kvalitu nepozoruju.- papirex
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jako, borci, ve finále, jsem slyšel, že origo servis v Ostravě jezdí pro náhradní díly do Gliwic. takže no comment. Ale nevím, zda to poláci vyrábějí, nebo taky vozí. jako, co se týče třeba počtu inzerátů, tak na passaty jsou tisíce inzerátů. na ostatní značky desítky, max 2-3 stovky. koukám obvykle na Aleegro, to je něco, jako naše Aukro. tak bych se ani nedivil, že při polské spotřebě pašíků by to vyráběli 
speed4ever - ATJ - vstřiky 130k, Turbo před výměnou.