Vibrace passata

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rudolfmysak
Nováček
Odpovědi: 0

Vibrace passata

Příspěvek od rudolfmysak »

Zdravím.
Jsem tu nový tak nevím, zda to tu už někdo neřešil. Mám passata b5.5 1.9 tdi 96 Kw kod motoru avf. Při jízdě pociťuji občas vibrace do řadící páky a poté na volnoběh vibrace v kabině. Auto táhne a jede pěkně. při kontrole vstřiků se nic neukázalo a diagnostika jako taková nehlásí žádný problém. Problémy nejsou pořád, ale jen občas. Občas jedu krásně bez vibrací. občas to klepe. Já osobně mám podezření na dvouhmotu, protože při delší jízdě při rozjezdu se auto klepe než se rozjede, ale zda to má dopad i na to klepání kabiny nevím. Když dvouhmotu nahradím jednohmoutou, bude ta jednohmota dělat rámus ?
radkoslavko
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radkoslavko »

mam ten isty motor, ten isty problem...vymenil som komplet novu spojku a po case to zacalo znovu. Vybrovanie pri rozjazde na nizsich otackach. vraj to moze byt spojkou od znacky LUK.

Tie vibracie v kabine mam tiez, ... vymena silntblokov komplet nepomohla,... vyzera to na vstreky :-(
Passat TDI PD 96kW, AVF, 180Hp, 6-kvalt
taky
Nováček

Příspěvek od taky »

mám tiež ten istý problém stým istým motorom... AVF 1,9 PD, 96 kW na volnobeh to vibruje až sa mi trasie aj sedačka.. vymenená komplet dvojhmota ako aj motorové silentbloky avšak stále vibruje(trasie)...
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Na to přední uložení co jde od vany do předního čela jsi koukal?
***VAG,PSA,Renault***
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

choroba vsetkych PD...teda povacsine.

silenty, 2hmota, vstrekovače.....hlava

vyberte si
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“