Brzdy golf 4

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
strejdaveca
Nováček
Odpovědi: 0

Brzdy golf 4

Příspěvek od strejdaveca »

Zdar borci...praskla mi na golf 4 TDI brzdova hadice u PP kola , tak sem ji vyměnil a asi po 4 hodinách odvzdusnovani je pedál furt mekkej a propadá se jako by to bylo zavzdusneny a nebrzdí to....jen když na plno zmacknu pedál tak jde do smyku LP kolo a je cítit ze brzdí i PZ kolo...poradi někdo nějakou fintu jak to odvzdusnit nebo co s tím? Dík..
Naposledy upravil(a) strejdaveca dne 02 srp 2015, 11:56, celkem upraveno 2 x.
ladiktm
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladiktm »

pojezdi, idealne sotolina pole trava a brzdit smykem se zasahem ABS.... uvidis ze to bude zase jak to bylo :D
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Řešil jsem nedávno podobný problém, ale se zadním kolem.
Pak jsem našel na jednom hodně starým webu jak psal miloš slováček rádu ohledně milošova masakru, tedy jak píše ladiktm se zásahem ABS.
Nejsem si celkem jist zda se to provjevilo hned, ale ráno když jsem vyjížděl z garáže byl pedál tvrdý tak jak má být.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Nováček

Příspěvek od obrbaz »

Taky jsem měl podobný problém na jiném autě vw koncernu. Pedál šel prošlápnout hodně nízko a při přidržení se propadal až na podlahu. Pročítal jsem fóra a našel sem rady typu že je to normální, že si to sedne, pak dokonce to trápit na silnici, někdo zas psal že se roztahují staré hadičky. Řešení je jednoduchý, stačí odvzdušnit ABS modul přes diagnostiku.
strejdaveca
Nováček

Příspěvek od strejdaveca »

Díky..ještě jsme si říkali s kámošem že by to mohl být špatný hlavní brzdovy válec a na jeden okruh neudela tlak..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“