chladič klimy O1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pavelexc
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

chladič klimy O1

Příspěvek od pavelexc »

Zdar panove, je třeba při demontaži chladiče klimy vytahnout celou chladičovou stěnu nebo vyjde ten chladič klimy jen jednoduše vyvliknout z chladičove stěny... díky
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

pokud se pamatuju dobře tak stěna jde dolů, ale vodní chladič z ní vyšroubuješ a necháš připojený = nemusíš vypouštět
možná by to šlo vyndat ze stěny, ale bude to trvat daleko dýl a nasereš se daleko víc :-D
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

stěna komplet povolit a chladiče zůstávají
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
kukurelli
Přispěvovatel

Příspěvek od kukurelli »

Pokud máš víc rukou tak by asi šlo povolit chladičovku a sundat jen chladič klima, ale pokud si sám tak těžko, a i tak myslím že není nic jednoduššího než to celý odpojit a shodit=)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

stačej gumycuky (pavouci) a jde to v jednom
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
wellsfargo
Nováček

Příspěvek od wellsfargo »

Ja to ted menil vytahl jsem svetla pro lepsi pristup a naraznik sundal jsem chladicovku povolil na bocich h2o chladic nasadil klimu chladic a vse zase poskladal.Pohodicka.Ale klima mi nejde :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“