Mam takyto problem, s Audi 3.0 TDI BKN nastartuje pekne na vsetky valce nedymi po zahriati na cca 70stupnov zacne pomaly ako keby odpajat valce a ide striedavo na 5 valcov, dymi, citit nespalenu naftu vo vyfuku a trasie cely autom do vtedy pokym ide na 6 valcov tak aj korekcie vstrekov su v pohode okolo 0,1 az po 0,5mg ked to zacne blbnut najskor 2 valec zvysi korekciu tam sa vymenil aj vstrekovac z druhej pojazdnej audiny ale bezozmeny. chyby v pameti zavad jedine pravy silentblok blok motora nic viac.
ale praveze najhorsiu korekciu ked to zacne robit ma ta 2 vstrek ostatne maju v pohode az potom po chvili sa rozladia vsetky a snazia sa dorovnat a den predtym mi aj zapisalo elektronicku chybu toho vstreku zkrat na kostru alebo rozpojeny obvod za jazdy ale po vynulovanie to uz nenabehlo tak preto som aj skusil vymenu toho.
Praveze tlaky su v poriadku za studena to ide uplne v pohode ono aj za tepla v otackach ide bez problemov len volnobeh, na volnobeh sa to javi ako keby v riadiacej jednotke sa prehreje ovladanie vstrekov a odpoji a znova zapoji mozno blbost neviem
Jakej je kouř pokud je černej a po delším stání na volnoběh to začne kloktat k tomu začne přecvakávat egr tak jsme měli vstřiky ko.Strašit tě nebudu ale jeden bych určitě neměnil otestovat všechny.Ten vstřik jste nakódovali?Korekce u tohodle motoru zrovna pravdivý nejsou téměř pokaždý jsou vlati a vstřiky jsou v háji.Pokud se tam vrací ta chyba vstřiku tak by to chtělo proměřit to ovládání vstřikovače osciloskopem.
Kazdopadne sa to ide zajtra zmerat osciloskopom ovladanie vstrekov ked to bude v pohode, tak pojdu s najvacsou pravdepodobnostou von a zoberiem ich na stolicu a potom budem mudrejsi
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
takze vstreky sa vybrali zobrali sa na Bosch stolicu a na nej sa zistilo ze 1 vstrek ma uplne odpalenu elektroniku a jeden vstrek mal krajne hodnoty cize neprasil a štal ostatne boli v pohode tieto 2 kusy sa vymenili... ale vyriesilo a s tym ako keby iba 50% problemu po zlozeni s dobrymi vstrekmi po zahriati ide na 6 valcov ale motor zacne dymiet a roztrase sa ale vsimol som si ze ked to zacne robit tak sa stale otvara a zatvara klapka na medzichladici spalin... a chybu nevypise ani na original VAG diagnostike a ani nerozhadze uz korekcie vstrekov ako vtedy
tiez mam ten isty motor a tiez to pozorujem.....preto sa snazim ho kolko sa da nedrzat na volnobehu....ale podla mna tiez vstreky budu hotove aj ked korekcie su v tolerancii
Audi A4 3.0 TDi 150kW BKN DPF r.v. 2006...289000km
Ale zas tie moje vstreky boli na stolici a podla mna by to mala odhalit ta stolica ze asi s nimi nie je nieco v poriadku vsetky vstreky sice mali krajne hodnoty na zakladny chod ale sam majitel aj servisak v diesel centre povedali ze to je zatial v norme lebo neboli hodnoty v cervenom tak preto sa mi to nezda, ako nie je problem kupit pre mna 6ks novych vstrekov za 1700€ ale nechcem dopadnut ze aj po kupe novych vstrekov to bude blbnut lebo chyba bude niekde inde ako som vyssie spomenul nikto mi nevie vysvetli to zatvaranie a nasledne otvaranie tej klapky na chladici spalin