Zdravím.
Rok a půl dozadu jsem koupil z druhé ruky O1 1.9TDI AGR. Po chvíli používaní se začal objevovat problém s černým dýmem. Problém částečně souvisel s druhým problémem. Když jsem jel v rozmezí 1700-1900rpm a měl jsem lehkou nohu (jízda po městě) motor někdy na sekundu jako kdyby ztratil dech trochu to zarapkalo a pak zase šel, v té chvíli ale auto pustilo mrak šedě-černého dýmu.
Auto jsem dal známému na opravu. Na nic zásadního nepřišel, akorát říkal že by to chtělo kompletní diagnostiku, ale na tu neměl čas, tak aspoň vyměnil olej, protože bůh ví co tam nalil majitel předemnou. Po výměně oleje jelo auto jak nově, teda závada se projevovala, ale stále méně a méně až po cca 300km jízdy šel motor ulně plynule i při 1700 RPM. Sice občas zahulil když jsem na to šlápnul, ale myslím že na 15 roční naftu v normě. Známy mi tam nalil olej Castrol 10W40.
Problém ovšem nastal znovu, když jsem s autem zašel do servisu(po roce), opět na výměnu oleje. Požadoval jsem aby ho vyměnili a nalili Castrol 10W40. Na faktuře mám napsáno ,že olej byl vyměněn a že je tam Castrol Magnatec 10W40. Po této výměně motor opět při 1700rpm a lehké noze stráci dech,a auto v té chvíli neskutečné hulí.
Chtěl bych se zeptat, může být chybou skutečně nevhodný olej? Nebo je chyba napr. v Turbu?
Taky je možnost že mi v servisu nalili do motoru nějaou pěknou sračku.
Děkuji za odpovědi.
Octavia 1.9 TDI rv.2000 dymení po výměne oleje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém nakonec vůbec nespůsoboval olej, ale váha vzduchu. S výměnami oleje to souviselo jenom pocitově. Někdy to problém nedělalo = váha měla svoje lepší dny, někdy to hulilo hodně. Každopádně po roce a půl trápení váha sama odešla a nová váha všechny výše zmiňované problémy vyřešila. Tedy, pokud auto vynecháva při 1700rpm a hodí vám mrak dymu - doporučuji zkontrolovat alespoň přes VAG váhu vzduchu.
Celkem brzo ste nato přišli.ale hlavně že už zase ťahá jo a ktomu oleji jak si psal tak castrol 10w40 a castrol magnatec 10w40 je to stejný.Taky ho liju do svejch střepůstreng píše:Problém nakonec vůbec nespůsoboval olej, ale váha vzduchu. S výměnami oleje to souviselo jenom pocitově. Někdy to problém nedělalo = váha měla svoje lepší dny, někdy to hulilo hodně. Každopádně po roce a půl trápení váha sama odešla a nová váha všechny výše zmiňované problémy vyřešila. Tedy, pokud auto vynecháva při 1700rpm a hodí vám mrak dymu - doporučuji zkontrolovat alespoň přes VAG váhu vzduchu.