2260VK nebo TSA260 ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2260VK nebo TSA260 ?
Zdravim mám dilema stavím motor spodek PD jinak rotačka podle komponentů chci dosahnout tak cca 290 PS a přemýšlím jaké zvolit turbo koupě bude nejspíš v turbosportu a řeším jestli 2260VK s tou odlehčenou vrtulí a nebo TSA260 jaké máte zkušenosti ?
- pechy-turbo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jste si uvědomili jakou blbost jste nám tloukli do hlavy ? Ještě nedávno jste se chlubili a srouvnávali 1.9 TDI a 2.0 TDIpechy-turbo píše:Pokud skutečně uvažuješ o výkonu okolo 290 koní .. tak bych volil 2260. Údaj 260 u hybridního turbodmychadla udává výkon, který je možný s turbodmychadlem dosáhnout. Ano, turbodmychadlo dalo přes 290 koní, ale na BKD.

A něco málo k TSA 260 které jsem měl najel jsem na něj 6500km. Je to tady už známé takže nebudu vypisovat co dělalo a nedělalo. Jen chci napsal že po demontáži jsem měl totálně zatuhlou regulaci, absolutně se nehlo táhlo. Poté jsem namontoval 2260VKLR a na stejné sestavě (pouze výměna turba) mě auto lépe startuje, neštěká, neduní a hlavně reguluje na požadovaný tlak. Upozorňuji že byla pouze provedena výměna turba nic víc.
Cihalak jestli chceš přijeď se na turbo podívat.