1.9tdi 81kw AFN bez chyb ,ale presto nejede tak jak má

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
RomanPears
Sběrač informací
Odpovědi: 0

1.9tdi 81kw AFN bez chyb ,ale presto nejede tak jak má

Příspěvek od RomanPears »

zdravím lidi mám dotázek dal jsem čerpadlo z 66kw TDi na 81kw a mám problém,nastartuju a moptor běží studenej vyborně,malicko se to ohřene a motor cuká kucka možmná jedena na 3 na 2 ,nevíte čím to muže být? mam tu fotky kdyz jsem to napichoval studeny a pak kdyz se to ohřálo a delalo to ten problém ,moc prosím o rady,ujá už si s tim nemuzu poradit nejakObrázek
Obrázek
Obrázek
tak tady jsem vám nahrál jakou mi to dává davku za studena a jakou za tepla
hiero
Přispěvovatel

Příspěvek od hiero »

tam mas odpoved skupina 1 pole 2 volnobezna davka 0.4 mg Ti tam vali nafty ako z kybla hodnota ma byt 3 az 4 nalepsie pre tvoj motor da sa to doladit vagom do urcitej miery ked nie tak mechanicky posunut hlavu cerpadla a to smerom od rozvodov...http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... db6965fb98
Tdi
RAPIDmen
Přispěvovatel

Příspěvek od RAPIDmen »

zdravim,mam problem s motorom AFN 81kw passat, vstrik čer.bolo netesne vymenil som gumičky tie dve velke pod hornym vekom a pod prirubou ako je umiestnene snimanie natočenia "bežca" plynu a snimanie teploty su to take velke gumičky neviem to bližšie upresnit čerpadlo je poskladane ako ma byt všetko ok ale motor nejde naštartovat už cca 20X ho točim a jeden povoluje prechodnu maticu na 4 vstriku nafta už teče a vyhadzuje ju od vstreku a motor stale nič kde by mohol byt ešte problem ? Vdaka. motor nema ani tendenciu "odpalit"(vstrekovacie čer. nebolo snimane s motorom čiže rozvod je nedotknuty.)-takže kamarat mi poradil nastavil som davku vstrekovaného paliva posuvanim spodnej priruby motor beži civilizovane len mi prolina -frka nafta cez dlhy šrob (jeden zo štyroch povolenich)...odmastnim a zalejem farbou povodne tam aj bola žlta farba od fabriky no uvidíme ...asi viem prečo mam 4
auto benzin..ohh bože nesom stvoreny na ropaka ..:DDD
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

proto každej blbec vezme před demontáží šroubovák a škrábne si rysku aby trefil stejnou polohu (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
RAPIDmen
Přispěvovatel

Příspěvek od RAPIDmen »

no už viem,dostal som sa tam sice kusok na obkluku ale je to hotof nebuduce už budem vedet a to som vyučeny automechanik ale Tdi motory som maximalne robil servis bežny nie rozoberal vstrek.čerpadlo...ale pojdem veci čerpadlo som pretesnil na motore samozrejme nie cele...motor nešiel natočit točilo sa odvzdnušnovalo potom som priešiel na info že treba pohnut s hlavou čerpadla ...čim viac od rozvodou sa pohne -odklepne tak davka ide do + hodnot..potom som jemne doupravil hodnotu na VCDS-ku aby sa podobala čo najbližšie k fabrickym hodnotam a motor si len tak ševeli ..:) ale aj tak dakujem všetkym čo prispievaju zo svojimy skusenostami do tohto fora :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“