Ahoj jak je to teď na stk a hlavně EMISE ? asi 80% upravených aut ma asi problém, větší vstriky dph off kat off atd upravene jednotky turba a podobně. máte nekdo řešení ? někaje aby se nemuselo dávat vše do původního stavu. to se asi nikomu nechce
Octavia 2 1.9 77KW TDI 4x4 hybrid turbo TSB 180 Fratelli bosio 1043 kat off egr off odladěno na 138kw a 420 Nm
STK nebude takovej problem...ale emise ano. vse pojede online a proste to nepujde okecat...nebo teda ted to nejde ceske ruce neco vymyslej a pujde to a nebo si vsichni budem muset koupit benziny a bude klidek
vůbec bych se toho nebál, zaměstnanci STK musí taky něco žrát, tak přece se nepřipraví o práci a nebudou lidi vyhazovat, aby jezdili na konkurenční stanici. Ty nový pravidla jsou hlavně problém pro STK, né pro nás. Dokonce jsem slyšel, že si nějaká STK nechala zaplatit hackera, který vytvořil simulační program, aby se mohly měřit emise bez napíchlýho auta
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Standa123: Blbost to není.Je správné, že takové vraky půjdou pryč.Nemá to co v provozu dělat.Online a sifrovane (nyní ještě do 1.7 lze používat prilohy a neonline) "neojebes" ani kdyby jsi se na hlavu stavel a muzes davat uplatek jaky chces.Do konce platnosti tve stk se muzes ukájet, ze někdo něco vymysli, ale nevymysli.Uz si zacni shanet věci at to mas ok.
pokud je ta úprava kvalitní "SW co hodně věcí přehlídne" nejni za co takový auto vyhodit
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jsem v tom trochu zmatenej to se na STk dá vyhodit i za obyč soft nebo musi být uprava rozsáhlejší kat off,turbo atd?A dá se to zjistit u všech aut nebo jak tu bylo zmíněno až novejší rok 04 a výš kvůli těm online datum?30týho jsem byl spocenej až na řiti když jsem dělal stk naposledni chvilu
tak pokud nemáš kat tak letíš hned ale jinak se v tom asi nikdo moc vrtat nebude...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ne že bych byl přiznivcem vyrabovanýho katu nějaký pouuu je mi u... ale šlo mi o ostatni auta kolem roku 2000 jestli bez katu to ani za uplatu prez známýho neprojde?
uiqjirka píše:Standa123: Blbost to není.Je správné, že takové vraky půjdou pryč.Nemá to co v provozu dělat.Online a sifrovane (nyní ještě do 1.7 lze používat prilohy a neonline) "neojebes" ani kdyby jsi se na hlavu stavel a muzes davat uplatek jaky chces.Do konce platnosti tve stk se muzes ukájet, ze někdo něco vymysli, ale nevymysli.Uz si zacni shanet věci at to mas ok.
Promin ale podle tebe auto co ma chip soft je vrak ? A nema tady co delat ? Kazde druhe ma dpf off egr off a jsou to auta 2006 nahoru. Kdyby radeji sebraly stk za sjete pneu ale todle Je nejvetci picovina ! Dnes ma 90% chip soft a kdyz si koupim auto a je moje vladtni tak proc mi ma nekdo zakozovat co s nim je to kokotina
Octavia 2 1.9 77KW TDI 4x4 hybrid turbo TSB 180 Fratelli bosio 1043 kat off egr off odladěno na 138kw a 420 Nm
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower