Takze mam dalsi problem.A to je vysoka spotreba.Predtim nez mi vycistili turbo,sani,,zaslepily egr,vymenili ventil n75,nastavili rozody podle pravitka,jsem mel spotrebu na dalku pri 90 km/hod z Jablonce do Boleslavi a zpatky 3,4 dle natankovani plne a po 100 km u te same benzinky dotankovani na 1 cvaknuti,ted to same ale za 4 litry.Na co bych se mel jeste podivat? Rucicka teploty na budiku se ani nezvedne,ale vag ukazuje 95 stupnu.
No mel jsem i deravej vlnovec,auto celkove bylo neklidny,atd,.. a ted se vse udelaloa stoupla spotreba,tak me zajima proc a jak ji snizit.Kdyz predtim byla 3,4
Nepochopím jak možeď jazdiť na asvčku za 3,4 veď to je až nereálne, to musíš jazdiť bez sedačiek bez všetkého. Ako spraviť 1500km na nádrž to nedáš ani keby moc chceš, prepáč
Ale riešiť zvýšenie spotreby na 4l je fakt na úkor zdravého rozumu. Raz sa mi podarilo dať na mojom ASVčku 3,4 a to bola robinka a fúkal vietor zozadu a to bola len jedna cesta. Čumím jak na tých autách jazdíte.
Nezlobte se na me,ale blbe keci nepotrebuji slyset.Spis radu proc se to zvedlo ze sesti po meste na 10 a vic.Prvni co jsem ted zjistil,ze pribrzduje kolo za ridicem pomerne hodne a ostatni trochu a na vagu se vaha vzdduchu chova divne,+ to cidlo teploty odeslo
nie nie nie,ty si napisal,že sa ti zodvihlo z 3,6 na 4,nie zo 6 na 10,tak nevymyšlaj tu teraz o debilnych kecoch,jedine čo je debilina je to,že viešš,že ti brzdí koleso,odidene čidlo teploty a mrtva vaha a pýtaš sa prečo to žerie.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Protoze ta vaha byla divna uz predtim,kolo muselo pribrzdovat uz predtim a to cidlo teploty pravda prestalo ukazovat az potom.Ale auto uz je objednane do servisu,tak uvidime pak.Ale treba rychlost nejde pres 160 km,tu neprekrocim ani kdybych chtel,...vic to proste nejede