Tesnenie pod hlavou clio 98 1,4i 55kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tesnenie pod hlavou clio 98 1,4i 55kW
Pani na dielnu mi doviezli clio.auto vari vodu a tlakuje system.doposiaľ nefungoval ani ventilator chladica.na olejovej zatke je uz vidno taky,, puding''.chladiaca tam bola pravdepodobne cervena ale plava tam.viac hrdze a smrdi to amoniakom.ked.som zhodil hlavu tak som ostal zarazeny ze na nej uz bolo fixou znacene ze s nej uz bolo brusene.chcem sa opytat koľko minimalne maju mat presah vlozky valcov?snazim sa zistit ci sa to mohlo ohnut vplyvom toho ze tam bol naliaty ten sajrajt a tym ze nesiel vetrak alebo skor bude puknuta hlava...mate niekto podobne. Skusenosti s takymto motorom?
Passat 3C variant 2,0tdi BMP
VAG CAN PRO,K+CAN Commander,Delphi uni diag. VAGPROG
VAG CAN PRO,K+CAN Commander,Delphi uni diag. VAGPROG
Někdo mohl hlavu zbrousit , ale netlakoval ji a teď to je na tobě. Pokud je dobře omáčklé těsnění , tak ji musíš nechat natlakovat, aby jsi se hnul z místa..Pokud se točí vodní pumpa/vrtulka/ a voda koluje a chladič je průchozí, zbývá jen ta hlava. A tohle je benzin, tam moc broušení neřeš, uděláš z toho aspoň pilu.. 
nepropadat panice...
-
slovacek.milos
- Aktivista
bumové okružky ti asi vložku nepodloží on se ptá jak zvednout utopenoou vložkuMarek001 píše:Tam sú klasicky mokré vložky a gumové o-krúžky, vymeň všetky a nezabudni skontrolovať aj rovinnosť bloku či nie je pokrútený. Aj hlava napovie - ak je vymačknutá od tesnenia tak to pravdepodobne bolo prehriate.
-
slovacek.milos
- Aktivista
nemusí to být tvůj případMato86 píše:Takze utopene vlozky 1 a 4 valec.ake podlozky tam idu medene ci gumene?
ale párkrát jsem po lajdákovi předělával podobný problém vložka mírně utopená,
auto při zátěži tlakovalo, pudink není úplmě směrodatný když jsi našel nápis fixou, ře to už mohlo být
vložku jsem neléčil požádně jsem radekem ojel bordel na bloku a dostal jsem se do mírného přesahu dal druhé těsnění a ok
nebo mi stojí před barákem fáčko kvuli propálené podlože pod vstřikovacím karbecem, ten tlakoval, lízli hlavu všude napalali silikon i na vložky v podstatě natřeli celé těsnění hlavy rok to vydrželo, vložky mírně utopené
radegem jsem ojel pořádně blok až bylo vidět že jsou vložky venku napiplal těsnění a pět let OK