STK a chyba 18062
Moderátoři: šulda, Moderátoři
STK a chyba 18062
Ahoj kolegové,
prosím o radu:
VAG mi ve skupině 1 (Motor) ukazuje závadu 18062 DTC Memory of instrument cluster
P1654 - 35 - 10
Je to snímač hladiny oleje. Po smazání se ihned objeví zas.
Moje otázka zní, s ohledem na nové testy emisí - projdu STK?
Prosím jen fundované info - dneska jsem volal na 2 STK a na jedné mi řekli, že je to OK, na druhé, že neprojdu.
Nebo případně jde to nějak udělat, aby se to do jednotky vůbec nehlásilo?
Vozidlo je Oct 2002 ASV
Dík, Ivo
prosím o radu:
VAG mi ve skupině 1 (Motor) ukazuje závadu 18062 DTC Memory of instrument cluster
P1654 - 35 - 10
Je to snímač hladiny oleje. Po smazání se ihned objeví zas.
Moje otázka zní, s ohledem na nové testy emisí - projdu STK?
Prosím jen fundované info - dneska jsem volal na 2 STK a na jedné mi řekli, že je to OK, na druhé, že neprojdu.
Nebo případně jde to nějak udělat, aby se to do jednotky vůbec nehlásilo?
Vozidlo je Oct 2002 ASV
Dík, Ivo
Naposledy upravil(a) aivosh dne 17 lis 2016, 10:42, celkem upraveno 1 x.
To už bohužel dávno mám.ROMEK píše:Prekodovať budíky na pevný servisný interval
To čidlo předpokládám hlídá taky výšku hladiny oleje. A tahle jeho funkce by měla být zachována i na pevném servisním intervalu = chyba se hlásí stále bez vztahu k nastavenému intervalu.
Nicméně to je můj laický názor.
Co je věc daná, že to chybu hlásí furt.
tak opravit proč se pořád lidi snaží řešit problémy tím že něco "ojebou" 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Pánové, děkuji za snahu.
Psal jsem, že mě zajímá něco k dotazu. A rozumím tomu, že nemusí být vždy snadné identifikovat, co to vlastně ten dotaz je. Proto Vám pomohu.
V mém případě jsou dotazem ty věty, které v mém úvodním příspěvku končí otazníkem. Aby bylo zcela jasné, které to jsou, zvýraznil jsem je tučně.
Vážím si Vaší snahy mi pomoci a rad, které mi v rámci Vašich možností dáváte. Když se však zamyslíte, tak zjistíte, že neodpovídáte na dotazy mnou položené. To nemusí být vždy na škodu.
Nicméně protože já chci i odpovědi na svoje dotazy, tak jsem prosil, jestli ještě někdo má něco k dotazu. Možná se najde i někdo s jinými možnostmi, než jsou ty Vaše a odpoví.
Díky za pochopení, Ivo
Psal jsem, že mě zajímá něco k dotazu. A rozumím tomu, že nemusí být vždy snadné identifikovat, co to vlastně ten dotaz je. Proto Vám pomohu.
V mém případě jsou dotazem ty věty, které v mém úvodním příspěvku končí otazníkem. Aby bylo zcela jasné, které to jsou, zvýraznil jsem je tučně.
Vážím si Vaší snahy mi pomoci a rad, které mi v rámci Vašich možností dáváte. Když se však zamyslíte, tak zjistíte, že neodpovídáte na dotazy mnou položené. To nemusí být vždy na škodu.
Nicméně protože já chci i odpovědi na svoje dotazy, tak jsem prosil, jestli ještě někdo má něco k dotazu. Možná se najde i někdo s jinými možnostmi, než jsou ty Vaše a odpoví.
Díky za pochopení, Ivo
Asi jsem šlápl na kuří oko co? No teď máš 2 možnosti pokusit se někoho v dnešní době urazit malovamým obrázkem (nedoporučuji) nebo to opravit aby jsi nemusel ty obrázky rozdávat každé 2 roky ono to možná časem ani moc nepůjde jsem rád že to nemusím psát tučně a některým to dojde...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower