brzdy bmw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
brzdy bmw
chlapi rozla se mi kontrolka oblozeni .tak jsem udelal komplet brzdy ale kontrolka furt sviti musi se to nejak resetovat??( nebo ma i jiny vyznam a je tam jina zavada?)
a jeste se zeptam jak prepnout aby to ukazovalo teplotu v celsia?
jedna se o 2.0 d e39 r.v 02 diik
a jeste se zeptam jak prepnout aby to ukazovalo teplotu v celsia?
jedna se o 2.0 d e39 r.v 02 diik
-------------------------------------------
Audi a6 allroad 3.0tdi
octa II 2,0tdi bkd RS paket, EGR=OFF,CCA 180PS prodano
superb 2,0tdi 165ps.prodano
Mondeo 2.2 tdci 129kw prodano
Páleni na CNC laser.
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
ne zustaly stare... dnes to budu rozdelavat a taky budu hledat problem v tom.myslis ze by se mely dávat novy?
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
jasny takze vymenim a hotovo.... jinak kdyz tu starou vytahnu a strcim do podbehu tak nebude svitit? nebo musim dat novou?
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
Ty snimace tam jsou proto abys nemusel ty desticky hlidat a tolik zase nestoji abys musel furt cumet na desky jak ubyvaji. By me zajimalo kdy cechacci konecne pochopi ze prace se ma vazit, dobre ji platit a zapomenou na heslo treba se sedru, hlavne kdyz usetrim:) Jo a neco pro Juras. kdyz pises, ze jsi delal KOPMPLET brzdy, kazdy normalni pochopi, ze i se snimacema a ne ze nechas stary a prebrouseny:)
hele delal delal jsem na bmw po prve .takze jsem mel zato ze to bude jak na koncernu a snimac v deskach. takze jsem nekupoval kdyz jsem netusil ze se kupuji solo... a jinak teda pro tebe komlet jsem je nedelal.... jelikoz jsem nedelal ani brzdovku
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
no tak žádnej učenej z nebe nespadnul ne, já na to taky před léty zíral proč v servisním manuálu striktně píšou že máš dát nový indikátory, taky jsem si myslel že se to proklemuje jak na Oktávce a je pokoj
dneska to fakt stojí pár korun a bacha na levný dodavatele jako AIC, Kamoka apod., ATE,TRW,Bosch stojí kolem 200,- a fungují
dneska to fakt stojí pár korun a bacha na levný dodavatele jako AIC, Kamoka apod., ATE,TRW,Bosch stojí kolem 200,- a fungují
roman1648 píše:no tak žádnej učenej z nebe nespadnul ne, já na to taky před léty zíral proč v servisním manuálu striktně píšou že máš dát nový indikátory, taky jsem si myslel že se to proklemuje jak na Oktávce a je pokoj![]()
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
Audi a6 allroad 3.0tdi
Páleni na CNC laser.
Ono ani nemusíš nic nikam schovávat, stačí "čidlo" uvalit kousek od konektoru a dráty spojit, toť vše. Protože každé čidlo je akorát v podstatě smyčka zvodiče, která je v jednom místě zatavená do plastu ve tvaru podkovy aby se udržela v desce a postupným opotřebováním se pak tento drát přebrousí, tudíž se přeruší okruh a ike zahlásí opotřebení desek - buďto rozsvícením daného symbolu nebo vypsání hlášky "check brake linings" na BC.
Dle mého je ale odstavení nebo případné překlemování čidel akorát tak prasárna na n-tou. Desky a ani čidla nestojí takový bakšiš abych kvůli tomu dělal tohle a hlídal si desky abych na nich nádou neujel o 15-20 t km víc nebo si zkurvil kotouče
nechápu co k takovýmto věcem lidi vede...
Dle mého je ale odstavení nebo případné překlemování čidel akorát tak prasárna na n-tou. Desky a ani čidla nestojí takový bakšiš abych kvůli tomu dělal tohle a hlídal si desky abych na nich nádou neujel o 15-20 t km víc nebo si zkurvil kotouče