Golf IV - ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf IV - ALH
zdravim lidi,
vedeli by ste mi niekto helfnut, moc surne by som potreboval original "soft" resp subor, co ma Golf IV - 66 kW (ALH) 2002 v riadiacke? dalo by sa? bo som zohnal masinu a ta tam ma nahrany nejaku katastrofalnu upravu a nerobi to nic ine, iba to cmudi.
dakujem.
tony-555@azet.sk
vedeli by ste mi niekto helfnut, moc surne by som potreboval original "soft" resp subor, co ma Golf IV - 66 kW (ALH) 2002 v riadiacke? dalo by sa? bo som zohnal masinu a ta tam ma nahrany nejaku katastrofalnu upravu a nerobi to nic ine, iba to cmudi.
dakujem.
tony-555@azet.sk
-
- Aktivista
a to je moj problem, momentalne sa k nej dostat neviem ani k VAGu, no zistim si to. vedel by si mi potom pomoct?rusty píše:Jak říká Tomáš ..je na jednotce nebo výpis VAGu.
Naposledy upravil(a) Tony555 dne 24 zář 2007, 22:00, celkem upraveno 1 x.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
priznam sa, ze som uplny amater, no preto netreba ludi hned odsudit. som aktivny clen na forach v inej oblasti a tam sa skor snazime uzivatelom (novackom) pomoct ked niecomu nerozumeju ale aj tak dik za prispevokBugs.Bunny píše:Nebo pořádné kladivo...rusty píše:Tak tady už pomůže jen černá magie a zaříkávání..
- Bugs.Bunny
- Aktivista
no ja som z SR a ako tu tak citam, su tu manici hlavne z czech, takze preto sa radsej informujem. Viem, ze to je jednoduchce, no ja vag nemam a mam k nemu pristup cez znameho, ktory je akurat na dovolenke tak preto som napisal, ze si to zistit dam. mna skor zaujimalo, ak sem aj to cislo dam, bude mi niekto vediet poslat ten origo subor alebo nieco lepsie upravene ako je ten moj "problem" (mam na mysli tu dymivost)Bugs.Bunny píše:Určitě Tě nikdo nechtěl soudit, ale zjistit číslo jednotky je asi to nejjednodužší a možná by bylo lepší napsat odkud jsi a nechat to udělat někoho kdo to běžně dělá.
dik za info !
čus..dal bych ti link na forum kam jsem tuhle náplň dával , ale mistní admin by to smazal tak ti jí pošlu emailem až budeš vědět co máš za jednotku...předpokládám že ti bude končit "M". a hlavně jestli máš někoho kdo ti to tam flashne. 

MARTEX ALH upgrade ASV + special switcher ECU 115/157PS - zlatá kára
BXE paštika