Interval vymeny vzuchoveho filtru a kabinaku GIV 66kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Interval vymeny vzuchoveho filtru a kabinaku GIV 66kW
Zdravim pani,
nejak jsem tak dumal, jestli je nutne menit vzduchovy a kabinovy filtr kazdou vymenu oleje. Menim co 10k, takze 4x do roka.
Jen me to tak zajimalo, jestli to neni az zbytecny, kdyz na LL intervalu se to meni 1x za 30k... Nejde o finance, ty prachy me tolik nebolej.
nejak jsem tak dumal, jestli je nutne menit vzduchovy a kabinovy filtr kazdou vymenu oleje. Menim co 10k, takze 4x do roka.
Jen me to tak zajimalo, jestli to neni az zbytecny, kdyz na LL intervalu se to meni 1x za 30k... Nejde o finance, ty prachy me tolik nebolej.
VW T4 2.5 TDi 65kW -> 110kW
VW LT 35 Mk2 2.5 TDi 66kW -> ?
záleží kde jezdíš většinou vzduch měním po 30 a kolikrát si říkám že je jak nový, interval nových aut je myslím 60 což asi běžně stačí
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

no ja jezdim vice mene jen dalky a hodne po dalnici... zadny prasny prostredi
prave, ze mi to prislo divny, ze ten filtr nebyva ani spinavej
asi to taky prodlouzim ten interval
neni to zas tolik penez, ale 3x nevymenit filtr je kolem dvou tisic, coz neni az tak malo
prave, ze mi to prislo divny, ze ten filtr nebyva ani spinavej
asi to taky prodlouzim ten interval
neni to zas tolik penez, ale 3x nevymenit filtr je kolem dvou tisic, coz neni az tak malo

pylový dávám obvykle jednou ročně nový bez ohledu km, jak skončí jarní pyly a začne se chladit tak ho vyměním ale taky vydrží určitě několik let.... 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

hele nvm, jestli je to zbytecny, nebo ne
cetl jsem, ze aby to uhli fungovalo, tak by se ten vzduch musel nasat do nejakyho zasobniku, tam by muselo pusobit to uhli a pak by to teprve musel bejt pusteny dal, ze takhle jako pruchozi to nefunguje spravne
to je ale vedlejsi, mlada ma astma, takze ten kabinak kupuju drazsi
jestli ma nekdo nejaky info(podlozeny), jestli je to fakt uplne zbytecny, nebo ne, tak rad usetrim
cetl jsem, ze aby to uhli fungovalo, tak by se ten vzduch musel nasat do nejakyho zasobniku, tam by muselo pusobit to uhli a pak by to teprve musel bejt pusteny dal, ze takhle jako pruchozi to nefunguje spravne
to je ale vedlejsi, mlada ma astma, takze ten kabinak kupuju drazsi
jestli ma nekdo nejaky info(podlozeny), jestli je to fakt uplne zbytecny, nebo ne, tak rad usetrim