Passat B6 2.0TDI 16v PD BKP, špatné teplé starty, cukání
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat B6 2.0TDI 16v PD BKP, špatné teplé starty, cukání
Čau, prosím o radu. Passat 2005 2.0TDI 16v PD BKP, najeto 250tis km, špatně startuje za tepla, někdy se stane že chytne dobře, z toho se motor třepe a točí cca do 5s. Při jízdě jdou cítit mírné vibrace a jde znát že motor netáhne jak má.
Diagnostika píše tuto chybu:
17672 P1264 006
Ventil PD válce 2-N241 Regulační mez překročena, sporadická
To stejné na 1. a 3. vstřikovač (celkem tedy 3 chyby).
Vyměnil jsem komplet kabelovou lištu ke vstřikům - beze změny..
Nesedí mi na tom to, když na siemens odejde třeba jeden vstřik, auto pak ani nenatočí.. podávačka v nádrži vrčí, čidlo teploty dle diagnostiky ukazuje dobře, zkoušel jsem odpojit a startovat, stejné.. Napadlo mě podfukování vstřiků což by odpovídalo na špatné starty a cukání při jízdě, ale to by neházelo chybu..
Díky za každý nápad.
Diagnostika píše tuto chybu:
17672 P1264 006
Ventil PD válce 2-N241 Regulační mez překročena, sporadická
To stejné na 1. a 3. vstřikovač (celkem tedy 3 chyby).
Vyměnil jsem komplet kabelovou lištu ke vstřikům - beze změny..
Nesedí mi na tom to, když na siemens odejde třeba jeden vstřik, auto pak ani nenatočí.. podávačka v nádrži vrčí, čidlo teploty dle diagnostiky ukazuje dobře, zkoušel jsem odpojit a startovat, stejné.. Napadlo mě podfukování vstřiků což by odpovídalo na špatné starty a cukání při jízdě, ale to by neházelo chybu..
Díky za každý nápad.
pozná...
ale toto asi nebude ten pripad, injector status 999 bude asi vstrekovač.
ked vymazes zavadu vstrekovača 2 zmizne 999?
btw, pozri si cisla vstrekovačov..ak tam máš ešte tie staré potvory a nik to nebol vymenit..je to jasné...
ale toto asi nebude ten pripad, injector status 999 bude asi vstrekovač.
ked vymazes zavadu vstrekovača 2 zmizne 999?
btw, pozri si cisla vstrekovačov..ak tam máš ešte tie staré potvory a nik to nebol vymenit..je to jasné...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke