chci si koupit BMW, jaky motor?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
chci si koupit BMW, jaky motor?
Ahoj
chci si koupit BMW 5 rady od roku 97, jaky motor by jste doporucili, jedna se mi o to jaky motor ma nej referenci.
je jedno zda nafta nebo benzin
neco 150hp a vys
Docela se mi libi 528 ten ma 193hp
nebo 523 ta ma 170hp
jde mi o to jaky motor z tech super aut se jim nejvice povedl:)
dekuji
chci si koupit BMW 5 rady od roku 97, jaky motor by jste doporucili, jedna se mi o to jaky motor ma nej referenci.
je jedno zda nafta nebo benzin
neco 150hp a vys
Docela se mi libi 528 ten ma 193hp
nebo 523 ta ma 170hp
jde mi o to jaky motor z tech super aut se jim nejvice povedl:)
dekuji
Golf TDi PD 74kW, 03.
-
whiskadelic
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
co kecas?go.vojta píše:bmw má všechny motory ok.. ale rozhodně bych doporučoval 3.0D a pokud benzín tak rozhodně 2.8.. na 2.3 je to moc těžký vůz.. je třeba se s tím svéztale 3.0d jezdí s normální nohou do 10litrů a jede moc pěkně.. ale je tam zase jiná cena než u 2.8
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
-
whiskadelic
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jezdim denne cca 10 - 20km po meste a 60km po statni. A to mu davam nad 120-190. 8.3 se ustalilo cca po 5ti tisicich kilometrechgo.vojta píše:to ale jezdíš spíš dálky, že?? na dálky to jezdí fakt za pusu na to jak to umí jezdit..
Kolik tam mas kW na tom svym pašikovi a jak vypada, urco se potkavame v trebici
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
Zdar, tak keďže som majiteľom zrvona toho čo zháňaš a navyše sa stretávam aj s ostatnými motorizáciami tak viem to troška posúdiť ale je to len subjektývny názor. Začnem motormi 2,0, 2,3 pre mňa sú tieto motori slabé proste to Neťahá Motor TDS je síce držák ale Neťahá Vôbec vhodné na spotrebu a minimálnu poruchovosť. Dostávame sa K 2,5 benzín rovnaký výkon ako 2,8 ale Je to Neporovnatelné Zlatá 2,8 ale akosi som si na ňu Zvykol Síce je tam Dvýhaný Výkon zrýchlenie má okolo 7 sekúnd z 80 na 120 sa dá isť cca 5,3 - 5,8 záleží na prevodovom stupni. Spotreba Mesto Plyn Brzda asi do 15 litrov možno aj 18 mesto klud 12 plus mínus liter. mimo Mesta frajerka spotreba 6,8 !!! cestovná rýchlosť dosť vysoko asi do 10 teraz ma láka 540 vysoký výkon spotreba podobná šesť kvalt . No a Ešte k 530D ťahá Pekne Ale Skutek Utek
Navyše Drahé Opravy Trysky turbo spotreba okolo osem. Zréjme Nechám 528i Frajerke a ja By som Chel 540i urob si záver aký sám uznáš za vhodné keď pôjdeš okolo TN kludne sa prídi odviezť.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD
-
go.vojta
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jak skutek utek??? jel jsem se věemy motory co dávali do E39 a m§žu říct že na běžnou jízdu je nejlepší 530D.. jede pocitově i skutečně líp jak 2.8 a spotřeba je nižší.. jiank nic proti 2.8 je to výborný motor, ale ten krouták jí chybí.. a ty servisní úkony nejsou zas tak dramatický.. stačí dávat kvalitní naftový filtr a dobrou naftu občas přidat plnou syntetiku do nafty tak litr na nádrž a o vstřicých nevíš.. turbo je spolehlivé když člověk ví jak se k němu chovat.. toho bych se nebál..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
-
whiskadelic
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
A já Zas Nehovorím, že 530 D Je zlý len proste subjektývne to neťahágo.vojta píše:jak skutek utek??? jel jsem se věemy motory co dávali do E39 a m§žu říct že na běžnou jízdu je nejlepší 530D.. jede pocitově i skutečně líp jak 2.8 a spotřeba je nižší.. jiank nic proti 2.8 je to výborný motor, ale ten krouták jí chybí.. a ty servisní úkony nejsou zas tak dramatický.. stačí dávat kvalitní naftový filtr a dobrou naftu občas přidat plnou syntetiku do nafty tak litr na nádrž a o vstřicých nevíš.. turbo je spolehlivé když člověk ví jak se k němu chovat.. toho bych se nebál..
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD
-
go.vojta
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
whiskadelic píše:jezdim denne cca 10 - 20km po meste a 60km po statni. A to mu davam nad 120-190. 8.3 se ustalilo cca po 5ti tisicich kilometrechgo.vojta píše:to ale jezdíš spíš dálky, že?? na dálky to jezdí fakt za pusu na to jak to umí jezdit..
Kolik tam mas kW na tom svym pašikovi a jak vypada, urco se potkavame v trebici???
jo mám takového stříbrného kombíkového passata B4 s foliema, já tě od vidění znám.. jezdíš hodně k prchalům.. výkon jsem neměřil něco kolem 130koní.. je to na origo softu..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS