Jake tesneni o1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jake tesneni o1
Resim tesneni pod hlavu na 1 ovci asv,vyndal jsem 2dirovy ale presah jsem nameril 0.98 coz je jeste na 1 diru.co tam mam dat?
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
adrian_B píše:Reinz mi raz fukol na R6 motore, nie som si vedomí pochybenia pri montáži a kontrole rovinnosti bloku.
Elring drží.
Letité skúsenosti nemám, som mladý robím s autami len 9 rokov
dávám hlavu vždy líznout, mám na ní napsíno o kolik tak vím jestli dělat něco s blokem, zatím nic nefouklo nebo o tom nevím,
co vím z okolí kdo jen poleštil radegem tak bych řekl že skoro všechny do roka foukly
benzin ten tak nchýlný není, to mě foukl před 15 ti lety což mě mrzelo, temac, když jsem sdělal hlavu tak jsem se nestačil divit to těsnění které tym bylo rok, bylo jak stoleté, změřil jsem chladící kap, a byla to čistá rezavá voda,majitel říkal když nemrzne proč dávat fidex na co
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="Vici"]temac moc nevydrží, protože je papírový tak shnije.. kdyby felda, fabka a spol měly plechové, tak to je asi navždy
jak máš místo fridexu sračku, tak tomu jdeš naproti.. jak píšeš[/quote
mně ten temac leta fachčil brál jsem ho automotohoby bzenec, nebyl problém ani reklamace, temac v kel ten jsem vzal jednou to těsní bylo z krabice od bot,
beru furt VR a problém nenám ani to neřeším když to fachčí, jen na problémáky beru z automoto nějaké těsnění to je nastříkané silikonem, takový nános jak body, třeba jsem ho dal před deseti lety na sangion muso a jezdí furt,
jak máš místo fridexu sračku, tak tomu jdeš naproti.. jak píšeš[/quote
mně ten temac leta fachčil brál jsem ho automotohoby bzenec, nebyl problém ani reklamace, temac v kel ten jsem vzal jednou to těsní bylo z krabice od bot,
beru furt VR a problém nenám ani to neřeším když to fachčí, jen na problémáky beru z automoto nějaké těsnění to je nastříkané silikonem, takový nános jak body, třeba jsem ho dal před deseti lety na sangion muso a jezdí furt,
-
slovacek.milos
- Aktivista