na velkom dieselovom aute co zacina dymit som nalogal nejake priebehy
co ma udivuje ze pri volnobehu 600ot existuju
dva stavy egr: 50% a 0% podla diag
tomu zodpoveda injektovane mnozstvo 9 alebo 21 mg/s z MAF
je to normalne? preco dva rozne volnobehy?
alebo toto je problem?
EGR ventily
Moderátoři: šulda, Moderátoři
EGR ventily
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Ne jenom to ale téměř každé auto s dpf má při delším stání na volnoběh egr vyplej.Jenže kolega se zde ptá jako malé děcko mám velké červené autíčko dělá ťů tů a neví někdo co by to mohlo bejt.Stačilo napsat co je to za auto jakej rok sistém řízení tak by mu mohl někdo kdo ten stroj dělá odpovědět a ne v 10 tématech v různejch sekcích psát dotaz.Omlouvám se ale musel jsem to napsat.
diesel ako diesel, ocenujem ze sa mi snazite odpovedat, ked napisem presny typ tak do 5 minut to bude v kosi alebo niekde kde nikto nikdy nechodi citat...geo píše:Ne jenom to ale téměř každé auto s dpf má při delším stání na volnoběh egr vyplej.Jenže kolega se zde ptá jako malé děcko mám velké červené autíčko dělá ťů tů a neví někdo co by to mohlo bejt.Stačilo napsat co je to za auto jakej rok sistém řízení tak by mu mohl někdo kdo ten stroj dělá odpovědět a ne v 10 tématech v různejch sekcích psát dotaz.Omlouvám se ale musel jsem to napsat.
v oboch pripadoch bolo auto vyhriate, prave dojdene z cesty, preto ma to zaskocilo, auto ma dpf tak mozno preto...
spustil som aj active test kedy sa testuje common rail na unik paliva, normalny tlak ma byt 32000 to aj je, pocas testu to robilo hu-hu-hu-hu-hu... a tlak bol kdesi 170000 ale prezilo to, kompenzacie na vstreky su mimo tolerancii +-3 jedn ma az 5, ale nevidim dovod aby to koli tomu zadymilo pri pridani
dokonca test umoznuje aj vypnutie jedneho vstreku z 8, vzdy iba jeden, v podstate nie je nejaky drasticky rozdiel medzi vstrekmi, aspon viem ze idu vsetky, /v navode je ak nie je rozdiel tak logicky vstrek nehra/
uz som urobil nejake logy na mieste, chystam sa urobit aj na ceste pri plnej zatazi
ak by sa nekton chcel mrknut tak tu je vcerajsi na mieste...
https://uloz.to/!HoJR6b8yhxEf/land-cr-1 ... -pm-c1-tse
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1