Nové malé auto do práce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nové malé auto do práce
Stále přemýšlím co dál. A pohrávám si s myšlenkou pořídit nové malé auto na cestu do práce. 40km tam a zpět. Nejspíše benzín s co nejnižší spotřebou. Teď mě to staví před to, CO? Cena? Do 300tis. Plán je takový, že pojezdit cca 5-6let a pustit dál, pak opět nové. Do čeho jít? Zaujalo mě celkem Clio, ale nevím co ty dnešní prtave motory. A nebo si nechám poradit. Doba je taková, že to do této situace stejně tlačí. Díky za tipy.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Mitsu Space Star- tohle se mi nelíbí
Renault- nevím, hezčí by byla ta 1,2 4val., což už teď nedělají. Jsou tam ty malé motůrku.
Suzuki Ignis- koukal jsem na to a toho zadku jsem se lekl
Toyka Yaris- ta se mi moc líbí, ale ta 1,5 je mimo cenu.
Ale narazil jsem na Oplika Corsu, buď 1,2 nebo 1,4. Takové normální motory a nové jsou okolo 240 000. Nechci za to dát nesmysl. Už takhle to jsou vyhozené peníze za nové auto. Tak chci za nejrozumnější cenu s rozumným vzhledem a motorem.
Renault- nevím, hezčí by byla ta 1,2 4val., což už teď nedělají. Jsou tam ty malé motůrku.
Suzuki Ignis- koukal jsem na to a toho zadku jsem se lekl
Toyka Yaris- ta se mi moc líbí, ale ta 1,5 je mimo cenu.
Ale narazil jsem na Oplika Corsu, buď 1,2 nebo 1,4. Takové normální motory a nové jsou okolo 240 000. Nechci za to dát nesmysl. Už takhle to jsou vyhozené peníze za nové auto. Tak chci za nejrozumnější cenu s rozumným vzhledem a motorem.
Asi bude základ vytipovat konkrétní auta a obejít salóny. Prý umí hodně s cenami čarovat. Kolega kupoval nového passata a dostal se o víc než 100tis. dolů. Protiuctem dával schnile Vento
. Ale je jasné, že čím dražší, tím větší sleva. Další bude si to projet. Mám 2m, takže taky nesedne každé auto.