Corsa C -kontrolka motoru

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Corsa C -kontrolka motoru

Příspěvek od jericho-3 »

Znalci Opelů ,kámoše vyhodili najednou po několika předešlých STK kvůli tomu, že mu nesvítí kontrolka motoru..Provedení auta je socka bez výbavy, dokonce mu nesvítí ani kontrolka mazání, já vyndal budíky a motorová kontrolka tam ani symbol nemá, takže případnou závadu si RJ nechá pro sebe...Je to tříválec z roku 2OO2...Díky
nepropadat panice...
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

ked je to corsa C tak to musí mať kontrolku motoru a ešte jak bonus kontrolku autíčka s klučom.

https://www.youtube.com/watch?v=FE64nGcC4zU
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Takhle jsem si to představoval, prosvítil jsem panel, kontrolka autíčko tam je, ale kontrolka motoru tam není.Je tam 5 různých děr pro kontrolky ,které jsou prázdné a jsou pro vyšší výbavu, kterou toto auto nemá/ani centrál/,,Jsem z toho jelen , kámoš byl u odborníka na Opely , který prodává i díly, a ten koukal jako tele a na nesvítící červenou olejničku odvětil, že se rozsvítí až když je třeba olej dolít..Je tady asi nějak převzděláno... :)
nepropadat panice...
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

Musí mít olejnicku i kontrolku motoru. Pokud nemá někdo upravoval.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Ak sa dobre pamatam, tak tam nemá klasickú kontrolku to cerpadielko, ale auto s klucom, ktorá signalizuje servis auta. Mozno sa mylim.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Také jsem vycházel z toho, a příčítal nesvícení oleje vadnému čidlu, atd. ale kontrolka motoru -ŘJ tam opravdu není fyzicky, není tam symbol..Dotyčný to tak koupil a celou dobu jezdil pouze na ty symboly co tam byly..Až teď nastal problém.na STK.Samozřejmě podezřelé to je, byl to dovoz malé bouračky /kompenzace za finanční půjčku dovozci/, to auto přestalo po nějaké době posilovat volant -bylo po havárii prasklé to PVC kolo v servu/ takže nevěřím ničemu...Byl u Opela privat prodejce starších i nových dílů a ten jej strašil, že nové budíky s sebou ponesou problémy s immem apod..Což se mi nezdá, kdyby to nebyl C, tak bych řekl, že ty budíky jsou z B..Ale asi moc fantazíruji.. :)
nepropadat panice...
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

C se přizpůsobuje velmi dobře. Ty kontrolky dnes raději prověřím mám tu na servis asi tři tak tam juknu.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Bezva,koukni ale vypadá to tak, že údajně je to jedna z prvních C ,která nemá ani centrál a má švihadla ,takže ji nemá...
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

ja taku servisuju socialnu se svihadlama bez posilovaca 1.2 -3 valec a ma to aj kontrolku motoru aj kontrolku auta s klucom
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tady autičko s klíčem jako symbol je, ale kontrolka ne..Ale u Opela mu slíbili, že mu kontrolu kouřivosti udělají..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Opel“