Octavia 2 TDI 103 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Octavia 2 TDI 103 kW
Zdravím, potřeboval bych poradit mám možnost koupit Octavii 2 rok 2007 Motor 2.0 Tdi BMM 6q manuál 103kw najeto 300 000km měl bych se bát toho motoru? Vím že sou lepší bkd ale tohle je solidní prodejce.
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Sběrač informací
Tohle bych chtěl koupit.
https://auto.bazos.cz/inzerat/116907789 ... -20tdi.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/116907789 ... -20tdi.php
Těžko povídat "drahé", známej koupil v AAA z roku 2005 1.9TDi O2 za 80 000kč a kdyby jsi jí viděl odspodu, tak zaplakášmirek999 píše:Z mého pohledu drahé a má to už něco za sebou.

Hlavně že to bylo přes známou co tam má kamarádku u prodejců a ještě jim nechal 5 000kč všimné

-
- Aktivista
Nie, nemá to močovinu. Svoju s automatom som kúpil pred 4 rokmi so 160tis km. Teraz mám pomaly 230tis. Za ten čas a km si vypýtala nové rozvody (spotrebný materiál) s pumpou, ktorá už tiekla, novú hadicu od turba, ktorá praskla a nové manžety na poloosiach. Ináč len jazdím. Sa mi zdá, že sa začína ozývať dvojhmota. Proste nič, čo by vykazovalo odlišnosť od iných TDI. Pri 170tis km keď som menil palivák, som zistil, že ten je ešte origo z roku pána 2007. Samozrejme bol po celej dĺžke rozlepený. Takže ktovie koľko to jazdilo bez filtra. A navyše si to určite cuclo všetok usadený bordel z neho. Jazdím, korekcie vstrekov ako u nového auta, nedymím, DPF dépefkuje, popolček pribúda, mám rezervu ešte nejakých 10g do výmeny.Tak hádam ešte ďalších 50-60tis km naň dám.
No a mám ešte nový jeden predný blatník a nárazník. Jeden pán do mňa na parkovisku nacúval s veteránom. Takže ešte poctivé železo sa oprelo do mojich plieškov. Opravované priamo v autorizovanej škodovke, kde mi rovno preklepli aj km z dovozu DE. A na podiv to sedí. Bola celý čas servisovaná v ich sieti. V histórii v DE žiadne opravy, len bežný servis.
p.s.: a predsa ma napadlo - menil som si ešte LEDky v smerovke v pravom zrkadle.
No a mám ešte nový jeden predný blatník a nárazník. Jeden pán do mňa na parkovisku nacúval s veteránom. Takže ešte poctivé železo sa oprelo do mojich plieškov. Opravované priamo v autorizovanej škodovke, kde mi rovno preklepli aj km z dovozu DE. A na podiv to sedí. Bola celý čas servisovaná v ich sieti. V histórii v DE žiadne opravy, len bežný servis.
p.s.: a predsa ma napadlo - menil som si ešte LEDky v smerovke v pravom zrkadle.
-
- Aktivista
[quote="passion"]Nie, nemá to močovinu.
nechci kecat jezdí mi 2005 103 kW ucpal se kat s dpf, vybouchly trubičky dozadu k močovině, majitel nemá na banány tak majzdl a dpf OFF, auto smrdí, žere, furt něco, odešlo i turbo ale kdo ví to nebylo u mě, naposledy teploměr výfukových spalin,
další 103 tam zas těsnění pod hlavou, pak vstřiky, vařil jsem tam i poloosu natvrdo pravou, ranní starty neumím pořešit naštěstí zima ve strážnici není, a tak no 
nechci kecat jezdí mi 2005 103 kW ucpal se kat s dpf, vybouchly trubičky dozadu k močovině, majitel nemá na banány tak majzdl a dpf OFF, auto smrdí, žere, furt něco, odešlo i turbo ale kdo ví to nebylo u mě, naposledy teploměr výfukových spalin,

-
- Aktivista